Yerli geliştiricilerimizden rekor kıran yeni bir mobil oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yerli geliştiricilerimizden rekor kıran yeni bir mobil oyun
3 Türk bilgisayar mühendisinin kurduğu Clover Games Studios isimli şirketin iOS işletim sistemi için piyasaya sürdüğü oyun 'Reveal The Maze' rekor kırdı.

Oyun AppStore"da yaklaşık 1.5 milyon gibi yüksek bir indirme rakamına ulaştı. Gelelim oyunun detaylarına, çoğumuzun bildiği topu labirentte kontrol etme oyunlarına benzeyen, ancak gelişmiş görev ve oynanış özelliklerine sahip olan oyun adını yurtdışında çoktan duyurdu. Oyunun en çok indirildiği ülkelerin başında % 50 gibi önemli bir rakamla Amerika geliyor. Oyunun hem bahsi geçen ücretsiz versiyonu hemde 'Reveal The Maze Pro' isminde ücretli versiyonu bulunmakta ve 0.99$ fiyat etiketine sahip.

Bilgisayar ortamında önemli oranda gelişim gösteren Türk yapımı oyunlar mobil dünyada da adından söz ettirmeye başladı. Bizede başarılarının devamını dilemek düşer.

Mobilator-Maxicep.com

pckobat_78

Üye
Başarılarının devamını diliyoruz.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Androide yok mu?

CABBAR

CABBAR

Üye
Gurur verici böyle gelişmeler inşallah devam eder

aleranol

aleranol

Üye
Crysis gibi mobil sektöründe de önemli bir sirket konumuna gelirler umarım. Eğer android markette de olsa hiç düşünmez satın alırım

TheCower

TheCower

Üye
Çok iyi beğendim şahsen.

komando04

komando04

Üye
başarılar dilerim inşallah

Heroata

Heroata

Üye
Androidde yok mu?

Kerim.

Kerim.

Üye

Androide yapıcakta nolucak ? 2 gün sonra apk yı internetten indirip para verılmeden oynanılıcak Ama ios ta yine Birçok kişi oyunu satın alıcak :hmmm

İostada jb var

- - - Eklendi - - -

Ama yok ya haklisin:good:

Symbianize

Symbianize

Üye
Helal olsun ben destek için satın alıyorum hemen

Software95

Başarılarının devamını dilerim..

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
başarılarının devamı gelir umarım

- - - Eklendi - - -

başarılarının devamı gelir umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt