Yerli Garfield görenleri şaşırtıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
David, kardeşimin kedisi de 9 kiloydu en son hala aynı civarda ama çok şeker bir kaç fotosunu görmüşsündür facete yalnız cidden sağlıksız bir durum hayvanlarda obezite insanlardaki gibi değil hayvanın ömrünü çok kısaltıyor şimdi diyet mamaya başladı diyet miyet dinlemiyor gerçi o makine almıştı kardeşim saati gelince ötüyordu ismiyle cagırıyordu kediyi kedi de pedala basıyordu ve gerekli miktarda kuru mama dökülüyordu tasına bizim canavar makineyi parçalayıp ana kapasiteye ulaşmış tüm mamayı bitirmiş geri verdik makineyi simsiyah bu arada ayrıca bu kedinin cidden garfieldle ilgisi yok

haltie

Üye
    Konu Sahibi
9 kilo mu? siz evde panter besliyosunuz haberiniz yok

resmi eklerdimde neyse sakat durmlar olmasın gerçekten maşallah dana gibi kara birde

benim sanat için soyunduğum fotoları kaldırdım zaten Atom Sultan rahatsız oldu (Atom bu kedi oluyor ) beyaz kısmı görünen yerde sadece normal yattığında direkt pars gibi bir şey

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kediye bak şaka gibi

senin havuz başı pozlarıda güzeldi ya kenan kalav gibi

kediye bak şaka gibi

senin havuz başı pozlarıda güzeldi ya kenan kalav gibi

lütfen konuyu saptırmayalım ayrıca ben fotolarda saçlarımın da uzaması ile birlikte sawyer a benzetiliyorum üzerinize afiyet kenan da yakışıklıdır teşekkür ederim
Kenan Kalav ile ilgili konu açıldığında yükleriz gerekirse senin için kardeşim

haltie

Üye
    Konu Sahibi
+18 fotoğraf paylaşımı yasak o zaman yarısını keseriz fotoların

Necmati

Üye

benim sanat için soyunduğum fotoları kaldırdım zaten Atom Sultan rahatsız oldu (Atom bu kedi oluyor ) beyaz kısmı görünen yerde sadece normal yattığında direkt pars gibi bir şey
ooo çok yakışıklııı

tatlı ama rengi sarı olsaymış

haltie

Üye
    Konu Sahibi
siyah iyi iyi hatta isyah beyaz olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...