Yerli Ferrari...ETOX

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

researcher

Üye
    Konu Sahibi
Yerli Ferrari...ETOX
Şimdiden 3 ön sipariş alan Etox seri üretime geçtiğinde 100-150 bin YTL fiyat aralığında satışa sunulacak.30 Ağustos'ta tanıtımı yapılıp seri üretime hazırlanacak Etox'ta 125 HP ve 225 HP'lik motor seçeneği sunulacak. Yurt dışındaki otomobil fuarlarında herkesin lüks spor otomobillerin incelenmesine izin verilirken, Türkiye'deki fuarlarda belirli kişiler dışında kimsenin bu otomobillere yaklaştırılmamasına içerleyen Ercan Malkoç isimli girişimci yerli spor otomobil üretti. Ertex Oto Dekorasyon Genel Müdürü Ercan Malkoç, Türkiye'de düzenlenen fuarlarda lüks otoların çevresine bant çekilmesinden çok etkilendiğini belirterek, 'Bunun üzerine yerli bir spor otomobil geliştirmeye karar verdim' dedi. Projenin 2 milyon dolara mal olduğunu söyleyen Malkoç, şöyle konuştu: 'Türkiye 1938'de 140 tane bombardıman uçağı üreterek şu an teknolojilerine imrendiğimiz AB ülkelerine satmıştır. 2007 yılındayız ve uçak yapan bir milletin torunları olarak bir otomobil yapamıyoruz. Cesaretimizin temelinde bu çok önemli bir etken oldu. Artık bu konuda bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündük ve Etox'u geliştirdik.'

Safkan 'Made in Turkey'
Malkoç, otomobilin bütün parçalarını kendilerinin ürettiğini, sadece Fransa'daki bir firmadan aldıklarını ifade ederek, 'Bir süre sonra kendi motorumuzu kendimiz üretmeyi hedefliyoruz. Henüz ilk aşamadayız. Gelişime açık bir proje bu' dedi. Daha önce üretilen yerli otomobiller 'Devrim' ile 'İmza'nın 'Tip onay belgesi bulunmadığını' ifade eden Malkoç, Etox'un künyesinde 'Made in Turkey2 yazan 'ilk otomobil olacağını' söyledi.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çok güzel görünüyor :)
Alır mıydın bundan Novelics?

researcher

Üye
    Konu Sahibi
param olsa alırım... :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Senin meslekte iyi para var, alırsın sen bunu :gul:
Kullanırken çektiğin fotoğrafını da paylaş bizlerle :)

ttgg

ttgg

Üye
ben kocaelide oturuyom .. fuarda gördüydüm bu arabayı aynı çok atak duruşu var .. paylaşım için saolun

acarbay

acarbay

Üye
yerliyi desteklerim

jackalx_06

jackalx_06

Üye
haberlerde görmüştüm güzel bir araç,ama kalite konusuna gelince biraz şüpheli.

bien_80

bien_80

Üye
inşallah bu güzel arabayıda iç etmezler.devrim gibi imza gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...