yerleşik bileşen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
yerleşik bileşen
forumdan widget indiriyorum ama bazı widgetler için yüklenemiyor bu yerleşik bileşen hatası veriyor,sorun nedir ya da çözümü var mı?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bilen varsa güzel olur bende dün iki tane saat widgetı indirdim ama aynı hatayı aldım

orjınal wıdgeti slıcen yoksa yuklemz

Konu Sahibi
orjinali silersek ne anlamI kaliyorki

[ENGİN]

Üye
digerini yükleyemezsin anlamı o

najanaja

Üye
zaten telin orj. widgetini silemezsin ki böle bişey mümkün deil arkadaşlar bunu bi çözümü yok maalesef tek yol hack onun dışında bu iki widgeti kuramazsınız dijital saat ve müzikçalar ama büyük ihtimal analog saat kurulması gerekir. diğer ikisini signed olsa bile boşuna denemeyin hep aynı hatayı alacaksınız emin olun.

Konu Sahibi
telefon hackli olduğu halde aynı hatayı veriyor

najanaja

Üye
telefon hackli olduğu halde aynı hatayı veriyor

onda da installserver.exe niz sorunlu olduğu için onu değiştirmeniz lazım nerelerde bilmiyorum ama forumda var 52 kb lık bişey değiştirirsen kurabilirsin hepsini sorunsuzca

Konu Sahibi
telefonu installserver le hacklemedim başka bi yöntemle hackledim

najanaja

Üye
telefonu installserver le hacklemedim başka bi yöntemle hackledim

hangi yöntemi kullanırsan kullan ben installserver olmadan hack görmedim açıkçası hem anna da hem belle de hem eski telim n82 de bütün hacklerde installserver vardı istersen bi bak senin tele c/sys/bin içerisine varmı yokmu. sen elle atmamış olsan bile sonuçta bi hack prosu kullandın o prolar otomatikmen atar installserveri o klasöre.

Konu Sahibi
baktım installserver.exe ile ilgili hiçbişe göremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...