önce telefonunu hack yapmalısın sonra yükleme yapabilirsin,
aynı widget telde yüklü ise güncelleştirme hatası alırsın o zamanda eski widgeti silmen gerekir o zaman
kardeş hack li telefonlar da da veriyor bu hatayı. Kesin çözüm flash atmaktır.
önce bir hack yapmak lazım sonra tabiki seçenekler düşünülebilirhack yapmadan widget yükleyebiliyormusunönce bir hack yapmak lazım sonra tabiki seçenekler düşünülebilir
tabi ki de önce hack şart da ben hack ten sonra adam akıllı wıdget yükleyemedim her bu hatayı aldım.
mod bölümünde renkli pil modu var onu uygularsan widgetların mif dosyalarını değiştirerek bu hatayı almadan widget yüklüyebilirsin...
hem daha pratik sil-yükle derdi olmuyor
mif dosyalarını nasıl değiştireceğim bide bu dediğin Konu flash gerektirmeyen Konu mu
flash yok link vereceğim o konudan yapabilirsin
widget bölümüne giriyorsan zaten görmüş olman lazım bir sürü widget sadece mif olarak paylaşılıyor ve bir çok şeyi değiştirebilirsin bu mod sayesinde
- - - Eklendi - - -
link: http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...-degistirme-flas-atma-gerektirmez-645732.html
Katılıyorum ben de... Sağolsun bana baya yardımcı oldu ben de bilgilerimi sayesinde 2 kişiye aktardım... Söylediği konudakini yapın ben de yardımcı olabilirim size...mod bölümünde renkli pil modu var onu uygularsan widgetların mif dosyalarını değiştirerek bu hatayı almadan widget yüklüyebilirsin...
hem daha pratik sil-yükle derdi olmuyor
telefonum hackli