Yerleşik bileşen hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sero58

Üye
    Konu Sahibi
Yerleşik bileşen hatası
Arkadaşlar widget bölümündeki widgetleri yükleyemiyorum başlıktaki hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
önce telefonunu hack yapmalısın sonra yükleme yapabilirsin,
aynı widget telde yüklü ise güncelleştirme hatası alırsın o zamanda eski widgeti silmen gerekir o zaman

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
önce telefonunu hack yapmalısın sonra yükleme yapabilirsin,
aynı widget telde yüklü ise güncelleştirme hatası alırsın o zamanda eski widgeti silmen gerekir o zaman

kardeş hack li telefonlar da da veriyor bu hatayı. Kesin çözüm flash atmaktır.

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
kardeş hack li telefonlar da da veriyor bu hatayı. Kesin çözüm flash atmaktır.

hack yapmadan widget yükleyebiliyormusun :hmmm önce bir hack yapmak lazım sonra tabiki seçenekler düşünülebilir

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hack yapmadan widget yükleyebiliyormusun :hmmm önce bir hack yapmak lazım sonra tabiki seçenekler düşünülebilir

tabi ki de önce hack şart da ben hack ten sonra adam akıllı wıdget yükleyemedim her bu hatayı aldım.

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
tabi ki de önce hack şart da ben hack ten sonra adam akıllı wıdget yükleyemedim her bu hatayı aldım.

mod bölümünde renkli pil modu var onu uygularsan widgetların mif dosyalarını değiştirerek bu hatayı almadan widget yüklüyebilirsin...
hem daha pratik sil-yükle derdi olmuyor

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
mod bölümünde renkli pil modu var onu uygularsan widgetların mif dosyalarını değiştirerek bu hatayı almadan widget yüklüyebilirsin...

mif dosyalarını nasıl değiştireceğim bide bu dediğin Konu flash gerektirmeyen Konu mu

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Katılıyorum ben de... Sağolsun bana baya yardımcı oldu ben de bilgilerimi sayesinde 2 kişiye aktardım... Söylediği konudakini yapın ben de yardımcı olabilirim size...

sero58

Üye
    Konu Sahibi
telefonum hackli

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Şebeke ve pil değiştirme konusunu uygula harfi harfine sorun yaşarsan bana ya da gece kuşu na ulaş yardımcı oluruz... Sonra da widget lerden hangisini yüklemek istersen mif dosyasını sadece c/resource/apps içine atman yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt