yeren disk c acilmiyor ve bir sorunum daha var acil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maestrokral

Üye
    Konu Sahibi
yeren disk c acilmiyor ve bir sorunum daha var acil yardim
yerel disk c yi cift tikladigimda pencere aciliyor ve soyle yaziliyor C\system.dll uygulamasi veya DLL si gecerli bir Windows bellek goruntusu degil. lutfen yukleme disketinizdekiyle karsilastirin. format cd felan yok bu arada ayrica bilgisayarda bir sorunda ha var baslat tum programlar donatilardaki her sey gitmis oyunlar sistem geri yukleme ve benzeri onlarida nasil geri getirebilirim simdiden tsk ederim

serif55

serif55

Üye
yerel disk c yi cift tikladigimda pencere aciliyor ve soyle yaziliyor C\system.dll uygulamasi veya DLL si gecerli bir Windows bellek goruntusu degil. lutfen yukleme disketinizdekiyle karsilastirin. format cd felan yok bu arada ayrica bilgisayarda bir sorunda ha var baslat tum programlar donatilardaki her sey gitmis oyunlar sistem geri yukleme ve benzeri onlarida nasil geri getirebilirim simdiden tsk ederim

vallahi arkadaşım sorununu araştırdım da pek bi bilgiye ulaşamadım kusura bakma ayrietten format cd'in olmaması kötü çünkü tahminimce formattan başkası gidermez bunu kusura bakma :bilmm

cakalcan

Üye
arkadaşım şu yazan dosyayı arat bul dosyayı aç içindekimi çalıştır dosya ismi
kill autorun

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
autorun.inf adlı bir virüs yeni pencere açma olayını yapıyor inan bana çok sık görülen bi virüs google autorun virüsü yaz bak ne kadar güzel konular var yani silmeyi anlatan

Bunu bi dene kardeşim olmadı bilen illaki çıkar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Combofix programıyla PC nizi taratın...Ayrıca iyi bir antivirüs programı ile güvenli mod da tarama yapın...

franklinda

franklinda

Üye
http://www.maxicep.com/yararli-bilg...uclari-arsivi-surekli-yenilenecek-278360.html
Burayı bir incele ve ilk dosyada kesin çare vardır yada yazılarda. İkincisi pardus bulundur elinde sürekli ve live cd olarak bulundur. At format açılır. Bir diğeri ise açılmıyorsa bir virüs vardır veya sistem göçmüş ama allah tamamına erdirmemiştir halen sen erdireceksin. Tabiiki format sonrası bide sistem yüklücenki linux severim diyorsan hdd yi ntfs formatla ve live pardus takıl bir müddet kararı öyle ver.

Bosnalı86

Üye
Combofix programıyla PC nizi taratın...Ayrıca iyi bir antivirüs programı ile güvenli mod da tarama yapın...

aynen katılıyorum. bu tür sorunların üstesinden gelebilen en sağlıklı program combofix. şimdiye kadar çok kez kullandım,hiçbirisinde olumsuz sonuö almadım,bnde tawsiye ederim arkadaşım.

djlkr

djlkr

Üye
bendede oldu bu sorun,format atmadıkça geçmiyor

XxByPhPeDiToRxX

XxByPhPeDiToRxX

Üye
Bu sitede çoğu kişi bilmiyor yaf xd. Arkadaşım sen sistem dosyalarınla oynamışsın. Yada devamlı program yükleyip kaldırmışsın. senin yüklediğin bazı programlar sistem dosyalarina ihtiyaç duyar. Kaldırdığın zamanda böyle olur.Bu yûzden de yüklediğim programı çok iyi arastirmanı tavsiye ederim. Bu arada sorununu formattan başka hiçbirşey(bildiğim kadarıyla) çözemez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt