yer kalmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
yer kalmadı
telefona bu sitede paylaşılan oyunu yükledim oyunun adı raging thunter 2 fakat kuruluma geçince yer kalmadı yazısı cıkıyor altında aynen şöyle bir yazı var( NFS shift görüntülenemedi. Telefonunuzda bir miktar yer açın ve yeniden deneyin ) bu yazınında altında 2 adet ikon var bunlardan birinde (uygulamları yönet ) diğerindede (iptal ) seçeneği var ben bu telefona fazlabir şey yükleyemiyorum bunun bi çaresi varmı ??

baranselona

baranselona

Üye
vodafone 945 kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla cihazınızda yüklü uygulamalar yüzünden bu uyarıyı veriyor bu yüzden bikaç uygulamayı silmenizi tavsiye ederim

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
siliyorum hala aynı hataa

baranselona

baranselona

Üye
bizim vdf 945 te çalışıyor ama tam stabil değil vodafone 945 için uygun değil heralde oyun

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
cogu oyunda böle oluyor veya programlarda telefonla ilgisi yok

baranselona

baranselona

Üye
çoğu oyunda oluyosa telefonla ilgisi var demektir... sitelerden vodafone 945 için olan oyunları indirin diğerleri zaten büyük gelir

baranselona

baranselona

Üye

1. düzgün konuş konuşmayıda öğreteyim istiyosan
2. madem indirmeyi ve yüklemeyi bilmiyosn araştır
3. vodafone 945 için olan oyunlar telefonunda açılır 240x400 olmak zorundadır
4. rootsuz 945 te oynuyorum oyunların çoğunu oyunların apk sının küçük olmasına bak android 2.1 olduğu için sorun yaşatıyor oyunlar hafıza kartına kurulmadığı için

Necmati

Necmati

Üye
Arkadaşlar paylaşımlarımı argo kelime kullanmadan sakin bir şekilde ayaplım aksi takdirde cezalandırılırsınız.

blacktalon

blacktalon

Üye
Telefon hafızası azsa öyle hata herkese veriyor bunda bi şey yok fazla tel. Hafizasini boşalt oyunun boyutu 20mb mesela sen 30-35mb yer ac telde

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hafızası azsa öyle hata herkese veriyor bunda bi şey yok fazla tel. Hafizasini boşalt oyunun boyutu 20mb mesela sen 30-35mb yer ac telde
arkadasım angry birds rio var 17,4 mb yükleme dosyası 223 mb boş yer var hala yer açın diyor

Necmati

Necmati

Üye
arkadasım angry birds rio var 17,4 mb yükleme dosyası 223 mb boş yer var hala yer açın diyor
Marketten İnstall Manger adlı programı yükle bu program sayesinde herşeyi hafıza kartına direk olarak kurabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: blacktalon
blacktalon

blacktalon

Üye

Marketten İnstall Manger adlı programı yükle bu program sayesinde herşeyi hafıza kartına direk olarak kurabilirsin.
bu herkesn işine yarar eline sağlık denemedim ama telefona hiç yükleme yapmıyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt