Yepyeni Kutulu - Faturalı-Garantili Galaxy S3 Mini Telefonumu Iphone 4 - 4s ile Takas Ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Yepyeni Kutulu - Faturalı-Garantili Galaxy S3 Mini Telefonumu Iphone 4 - 4s ile Takas Ediyorum
Arkadaşlar cihazım daha 6 günlükdür.999 tl den aldım.Faturası kutusu aksesuarları orjinal android jelatini mevcuttur.Telefonum sıfır gibidir hatta gibi kelimesi fazla o derece yeni ve temiz.Çok hızlı ve seri bir telefon özelliklerini saymakla bitmez araştırabilirsiniz.
Takas nedenim sadece ve sadece ios cihazları kullanmaya daha alışkın olmam.Cihazın iki yıl garantisi vardır, yetmiyorsa bende kullanıcı garantisi veririm.Telefonumun arkasındayım.Mantıklı ve uygun teklifler değerlendirilecektir :)

Artı:80 tl ye media marketten aldığım sandisk ultra 16 gb class 10 micro sd hafıza kartı hediyem olucaktır.
Cihazı İzmir içi elden vericem.Çok isteyen olursa İzmir dışına kargo ile gönderirim ama öncelikli olarak elden verme taraftarıyım.

Resimler Eklendi

Arkadaşlar elimde kamera olarak sadece a4 tech pc kamerası var.Resimleri anca bu kalitede çekiyor :) Telefon ve içeriği gördüğünüz gibi gıcır gıcır...

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
kardes ilani lekelemek gibi olmasinda birak 4s i 4 ü bile kimse vermez o telefona. Veren olursa iyi denk gelir ama sanmiyorum. Hayirli satislar.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
İlan kuralları gereği;

*24 saat zarfında cihazınızın görsellerini ekleyiniz :ünlem:
*Satış/takasın elden mi yoksa kargo ile mi olacağını belirtiniz :ünlem:

+Hayırlı alışverişler :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
kardes ilani lekelemek gibi olmasinda birak 4s i 4 ü bile kimse vermez o telefona. Veren olursa iyi denk gelir ama sanmiyorum. Hayirli satislar.

Kardeş sen ne sandın s3 miniyi? Devamlı telefoncum yurtiçi kayıtlı 16 gb tertemiz iphone 4ü takas teklif etti çünkü daha yeni aldım telefonu 999 tl ye. Zaten 2.el iphone 4 16 gb 850-900 tl ye kaynıyor piyasada.Geveyli 4slerde 1000 civarında bulunabiliyor.Eee bu telefon 950-999 tl arası satılıyor sağlam yerlerde.Elbet s3 miniye geçmek isteyen arkadaşlar vardır.İki taraf içinde uygun bir takas olur.Az önce gta vice city videolarına baktım iphone 4 de ne biçim kasıyor ama s3 minide tık yok sorunsuz oynanıyor 60 fps...Bunu bile bile takas ediyorum çünkü dediğim gibi ios kullanmaya daha alışkınım.Birde burada konu açayım dedim takas olur olmaz no problem zaten alıcıları var..

Burayada bakabilirsin aradaki farkı anlamak için...

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Sen En İyisi Fiyat Belirt Sat 4S Alamazsın Zor O Telefona Kolay Gelsin

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Satmaya Kalktığında Çarşı Pazar Sordun Mu Aceba Ne Oldu Ne Dedi Esnaflar

iphone 4 ile takas için birsürü telefoncu buldum tabi telefon yurtiçi.4s de geveyli olursa yine 950-1000 arası vardı birkaç yerde..

Ayrıca bu arkadaşım teklifi hoşuma gitti.Cihaz yurtdışı,kayıdı yaptırılmış,güvenli, temiz ve 32 gb iphone 4

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Cihaz görseli için bir 24 saat daha vaktiniz var..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İlanınız tamamdır hayırlı satışlar.. Güzel cihaz kısa sürede aradığınıza kavuşmanız dileklerimizle :oke:

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
O kadar para veren telefoncuya git ve parayı al.Zaten başka yerlerde iphone 4s bulursun temiz ikinci el.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kardeş sen ne sandın s3 miniyi? Devamlı telefoncum yurtiçi kayıtlı 16 gb tertemiz iphone 4ü takas teklif etti çünkü daha yeni aldım telefonu 999 tl ye. Zaten 2.el iphone 4 16 gb 850-900 tl ye kaynıyor piyasada.Geveyli 4slerde 1000 civarında bulunabiliyor.Eee bu telefon 950-999 tl arası satılıyor sağlam yerlerde.Elbet s3 miniye geçmek isteyen arkadaşlar vardır.İki taraf içinde uygun bir takas olur.Az önce gta vice city videolarına baktım iphone 4 de ne biçim kasıyor ama s3 minide tık yok sorunsuz oynanıyor 60 fps...Bunu bile bile takas ediyorum çünkü dediğim gibi ios kullanmaya daha alışkınım.Birde burada konu açayım dedim takas olur olmaz no problem zaten alıcıları var..

Burayada bakabilirsin aradaki farkı anlamak için...

O kadar para veren varsa sat ustune ekle biraz 4s al kafa kafaya eden olmaz bence. Yada geveyli veren olur.

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz forum disinda takas edilmistir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt