Duyuru Yepyeni Değişen Rütbe Sistemi (Edge/3G/4G/5G Seviyeleri)

Konuya puan vererek değerlendirdi.

Yorumu:
Cok Hoş Bir Tasarım Oldu.

Tepkiler: Ozan

yaytas

Üye
Konuya puan vererek değerlendirdi.

Yorumu:
gayet iyi bir konu

MaxipmaN

Üye
üyelik tarihleri görünmüyor mesaj yazınca

Tepkiler: Bülent872

Sarangni

Üye
Güzel olmuş en azından farklı bir yaklaşım. Bu askeri rütbe sistemini yıllarca başka forum siteleri de kullandı en azından bir farklılık oluşturur bu durum. Ayrıca Mobil tabanlı bir forum sitesine de yakışacak bir sistem olmuş. Beğendim güzel olmuş.

Tepkiler: Ozan ve DeV/AsA
yada kaldırıladabilir

bayan daha kibar geliryordu bana ama haksızda değilsiniz... bana kalırsa rütbe tamamen kaldırılmalı @Ozan

Son düzenleme:
Tepkiler: phasan
bayan daha kibar geliryordu bana ama haksızda değilsiniz... bana kalırsa kalkmalı @Ozan
Kesinlikle daha kibar geliyor ne olup olmadığı önemli değil bence. Sonuç olarak dilimize yerleşmiş.

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.

Tepkiler: cihanata_1

McCOY35

Üye
Siteye ne zaman üye olduğumu hatırlamasam da bir şey bakmak için girdiğimde konu dikkatimi çekti ve oldukça hoşuma gitti. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

sen olayı hhepten kaçırmışsın. bayan denmesi kabalıkmış feministler bayan kelimesini istemiyormuş kadın denmesini istiyormuş bende onu soruyorum neden diye.

Mert

Üye
@Aybars1979 @Luck Star @Bahadir_fb
Olayı gerçekten irdelemek için bir kadının yazdığı bu yazıyı okuyabilirsiniz. Yorumlarınızdan okuduğum kadarıyla bir kafa karışıklığı hakim. En kritik noktalara cevap bulabilirsiniz bu özenle hazırlanmış yazıda.

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
üyelik tarihleri görünmüyor mesaj yazınca
Biraz daha önemsiz olarak düşündük ve illa ki üyelik tarihi istenirse kullanıcının avatarının üzerine tıklamanız yeterli gelen pop-up da yazıyor. Orada ne kadar az bilgiye yer verirsek o kadar temiz oluyor.

Tepkiler: phasan ve MaxipmaN
Vay be hakikaten milletin ya vakti çok, yada hiç derdi yok nelerle uğraşıyor. Ben bu kadın milletini anlayamadan ölüp gitcem ona yanıyorum.

Bana biraz karışık geldi. 20.000 mesaj yazan ile 4.000 mesaj yazandada 5G yazıyor tamam çekim kalitesi muhabbeti var ama oldukça karmaşık bence daha farklı bir şey yapılabilirdi. @Ozan @Anıl

Tepkiler: Bülent872 ve phasan

phasan

Üye
Bana biraz karışık geldi. 20.000 mesaj yazan ile 4.000 mesaj yazandada 5G yazıyor tamam çekim kalitesi muhabbeti var ama oldukça karmaşık bence daha farklı bir şey yapılabilirdi. @Ozan @Anıl
Sende haklısın

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

Mert

Üye
Vay be hakikaten milletin ya vakti çok, yada hiç derdi yok nelerle uğraşıyor. Ben bu kadın milletini anlayamadan ölüp gitcem ona yanıyorum.
Bu kafa yapısı için oldukça tatlı dille yaklaştım bir farkındalık yaratabilmek için. Kadınlarla empati yapabilmeniz daha kolay olsun diye bir kadının elleriyle yazılmış yazıyı sundum ama yine de bir şey değiştiremedim. Toplumun size göre daha önemli olan sorunlarıyla hayatınızda başarılar diliyorum.

Tepkiler: PixelWolf, DeV/AsA ve phasan

ANIL

Admin

Nerede yazıyor tam olarak? Öyle bir durum göremedim şu an. Konu başında yer alan bilgilere göre rütbeler görünüyor olmalı.

Güzel bi sistem olmuş, hayırlı olsun.

Eski sistem daha iyiydi bence

Tepkiler: Bülent872