• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Yepyeni Bomba Gibi Electro Parça Gir İçeri Dinle Coş!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koray670

koray670

Üye
    Konu Sahibi
Yepyeni Bomba Gibi Electro Parça Gir İçeri Dinle Coş!!!
Dj Koray - Gülpembe Electro Technology Production (Revolution Production)
Emin olun dinlemeye pişman olmucaksınız :) Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

indirmek için:

bratislav

bratislav

Üye
Ben öyle her remix'i dinlemem çünki çoğu sıradan bass koyup orjinalinden epey uzaklaştrıyo yani nasıl desem yorum getiremiyo müziğe ama bu çalışma gerçekten güzel olmuş,yaratıcı dinlerken bi beste dinliyosunuz sadece dım tıss da diye tabir edilen bi şey dinlemiyosunuz.Güzel bi yorum katmak çok önemli ve güzel de bi yorum getirilmiş parçaya

modernmabuse

Üye
Sadece dum dum tıs tıss. İçine etmiş şarkının.

bratislav

bratislav

Üye
Arkadaşım dum dum tıss'ı bi sen mi biliyosun daha iyisini sen yapta onu dinleyelim ne dersin?Ayıp olmuyomu bu şekilde bi yaklaşımda bulunman(içine etmek).Şunu diyebilirsin hoşuma gitmedi,ha bunu da illa demen gerekmiyo nezaket diye bi şey vardır dinlersin baktın tarzın değl ses etmeden başka konulara geçersin.Bunu yapmak çok mu zor?Herkez her şeyi beğenmek zorunda değil ama saygısızlık etmek zorunda da değil yaşın kaç bilmiyorum ama pekte büyük olmadığın belli zira eğer 24 lerdeysen vah ki ne vah!Bu sitede olduğuna göre şunu bi düşün:sende bi şekilde bi şey paylaşıcan belki,beğeniye sunucan.İşte o zaman senin gb biri çıkıp böle bi yorum yaptığında kırılmıyacakmı kalbin,öfkelenmiyecekmisin?Sana şunu temin ederim ki bu yoruma maruz kalan sen olsaydın aynı tepkiyi yine gösterirdim bu sefer savunduğum kişi sen olurdun.Lütfen olgun olalım olgun yaşayalım...

modernmabuse

Üye
Ben de müzik yapıyorum, ne eleştiriler geliyor bir bilsen. Ben sadece hissettiklerimi yazdım. Belki o anki sinirimden sert yazmış olabilirim. Ama en azından samimiyim. Bu arada forumda benim yaptığım br şarkı var. Tabii şimdi sen dinledikten sonra neler diyeceksin neler orası ayrı mesele ama bi dinle istersen.

http://www.maxicep.com/dj-remix-melodileri/yeni-sarkimi-dinler-misiniz-384851.html

Her türlü eleştiriye açığım. Ayrıca sen parçanın sana ait olduğunu belirtmemişsin. Başkasının şarkısını paylaştın zannettim. Eleştirilerim yine aynı doğrultuda olurdu ama daha sakin sözlerletabii. Neyse yorumunu bekliyorum. Sevgiyle kal.

bratislav

bratislav

Üye
Senin paylaşımınıda dinlerim tabi neden olmasın.İşte arkadaşım bna neler geliyo neler diyosun değil mi.O densiz yorumları yapanların alayına söylüyorum,neden hiç yoktan hakaretvari küçümseme içeren, eleştiriyi aşan yorum yapar ki insanlar,insanlar çok kalitesizleşmiş çok.Ha bu parça bana ait değil inan ki,arkadaş paylaşmış onuda tanımam,benim hoşuma gitti fikrimi yazdım.senin paylaşımını da dinlicem

producertuncay

producertuncay

Üye
Güzel kry aferem sana sen onlara kulak asma sen bana güven dediklerimi yap biz kendi tarzımızı yapıyoruz bir başkasının tarzını değil bizim kuralımız yoktur bizi dinleyen dinler dinlemeyeninde birşey söylemeye hakkı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt