yeniyim yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
yeniyim yardım
MERHABALAR
Arkadaşlar merhabalar ben symbian da yeniyim c5-03 cep telafonum var formu yawaş yawaş keşfediyorum.Ama bi sorum var formada cfw fw gibi modifikasyon konuları var baktım ama pek anlamadım.Acaba bunlar ne işe yarar iyi yanları olumsuz yanları nelerdir ? Cfw veya fw önerirmisiniz ?
ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!!!

CABBAR

CABBAR

Üye
cfw orijinal yazılımdan farklı yeni yazılım yüklemedir. Genelde orijinal yazılımın eksikleri giderilir, gereksiz uygulamalar kaldırılır, isteğe göre Yeni eklemeler yapılabilir. Ben başlarda karşıydım cfw yüklemeye ama yükleyince karşı olmamın hata olduğunu anladım. C6 kullandığım için C5 cfw önerisinde bulunamayacagım.

ANIL

ANIL

Admin
cfw kısaca maksimum hız ve kullanım demek. yüklemeni tavsiye ederim...

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
cfwlerin getirisi zararlarıyla ilgili detayları nerden bulabilirim

ANIL

ANIL

Admin
cfwlerin getirisi zararlarıyla ilgili detayları nerden bulabilirim

cfwnin genel bir zararı yok, kişiselleştirilmiş sürüm...

sen cfwnin içindeki uygulamaları, görselleri sevmeye bilirsin bu sana bağlı...

onun için yüklemek istediğin cfw konularında zaten bilgi ve görseller oluyor ona göre karar vermelisin...

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
bazen cfw lerde telefon habire resetliyomuş doğrumu bide cfwden hard formatla kurtulabilirmiyim

ANIL

ANIL

Admin
bazen cfw lerde telefon habire resetliyomuş doğrumu bide cfwden hard formatla kurtulabilirmiyim

cfwde resetleme olmuyor hack yapınca olabiliyor...

hard format ile tam olarak kurtulamazsın tekrar orjinal dosyalarla flash atman gerekir...

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
Hm tm sağol

- - - Eklendi - - -

Son bi soru flash nasıl atılıyo

pandonimci

Üye
hgdhdffdh ytdfrhd fhdfsh fds hfds hdsfh fds hfds hfdshsdf hfdshsdf :O

Joker.

Joker.

Üye
C5 e jaf la flash atamassın .

Cfw=Kişileştirilmiş ve perfonmansı üst düzeye getirileme çalışmış yazılımın yamalısı gibi bir şey.
C5 e flaş atmak için phoneix (yanlış yazmıl olabilirim) gerekir ve tabiki tün driverlar kurulu olucak .Ve usb kablosu
Cfw fw flash bunlarda 0 isen tavsiyem videolar vardı st nin sitesinde c5 flah atma anlatımı yapan onu izle fazla anlamassan bir kişiden ricada bulun ve teamwiwer üzrinden flash atsın .
geri dönmek için orjinal yazılım flashlanmalı

En iyi cfw ise bm leo filan yazıyody cfw yerine gir zaten görürsün en son çıkanı.

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
bana göre değilmiş pek .d

Joker.

Joker.

Üye
bana göre değilmiş pek .d

Ben bir arkadaşım sayesinde (Ata=Krofosyonel ) fw atmıştım sonra günde 2-3 kere cfw değiştiriyom şimdi orjinal fw kullanıyom çünkü her hangi bir güncelleme gelme ihtimali var ama düşük birde cfw ler bana çok dandik gelmeye başlad sanki makinede 200 mb ram varda perfonmans ta perfonmaas biraz daha adam gibi Görsellik verseler iyi olur şu ana en gelişmiş olan görsellik flash ekran .Birde 5800 yaptılanlara bakın Telefonun kilidi kırılamıyormuş uğraşılsa 1 haftalık ilin edison ampulü 1 kerette buldu sanki.
KISACASI KARDEŞ SEN CFW SEVDASINI PORT GELENE KADAR VAZ GEÇ PERFONMAN OLARAK GÖZÜME TEK TAKILAM TEME EFEKTİ AÇIKKEN TAKILMAMASI,

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
saten vaz geçtim sağolun yardım için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt