yenilik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bozkurt10

Üye
    Konu Sahibi
yenilik
arkadaşlar hep aynı konularda tartışıyoruz biraz yenilik olsun böle hiç güzel diil bu site.çıkıyo bir iki üye kvga edio millet katılıyo.hep aynı konulara yazı yazılıyo biraz yenilik yapın.beni yanlış anlamayın ama böle devam ederseniz bu site hiç bir yere varamaz.saygılar...

..::MAFIA::..

Üye
nasıl bi yenilik isterdiniz
mesela bu dileklerimizi forumlara yazsakta dosyalarda olmasa böle bir yenilik ii olmazmıydı

bozkurt10

Üye
    Konu Sahibi
işiniz gücünüz laf sokmak dimi bide şikayetleri deerlendirseniz

Üye
sorun hallolmuş

toygar6

toygar6

Üye
:))))

Salihyet

Salihyet

Üye
sorunları bu şekilde alenen paylaşmamalıyız önce herkez kendini kontrol etsin ve hatalarını düzeltsin ve sonra diğer arkadaşlarını nazikçe uyarsın olmadı bi daha uyarırsınız 3. de bir yetkiliye haber verirsiniz.
değişimi bu şekilde gerçekleştiremezsiniz.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Keşke kurallar'a uyulsa dimi..?Ama kurallar sürekli eziliyor

bozkurt ben seni çok iyi anladım ;)

Haberci

Haberci

Üye
bozkurt10' Alıntı:
arkadaşlar hep aynı konularda tartışıyoruz biraz yenilik olsun böle hiç güzel diil bu site.çıkıyo bir iki üye kvga edio millet katılıyo.hep aynı konulara yazı yazılıyo biraz yenilik yapın.beni yanlış anlamayın ama böle devam ederseniz bu site hiç bir yere varamaz.saygılar...

Yenilikten kasıt ne acaba? Bunu dile getirirsen onun üzerinde konuşabiliriz.
Farklı birşeyler yapalım tamam yapalım ama ne yapalım?
Sitemizin kurallarına uyduğumuz sürece bizler yeniliğe karşı değiliz üyelerimizde onay verdikten sonra yönetimde konuşur onaylarız.
Bir de şu var ki bizim sitemiz Mobil sitesi ve gönül isterki konularımız mobil ağırlıklı olsun.Teknoloji her an değişmediği için farklı konulara yöneliyoruz.Bizler tekliflere açığız.Teşekkürler...

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Flash Oyun & Animasyonlar - Böyle bir kategori açılsın; farklı kategorilerde karşıma flash oyun çıkmasından sıkıldım. :bleh:
Komik Resim & Videolar - Böyle bir kategori açılsın; farklı kategorilerde karşıma komik resim ve videolar çıkmasından sıkıldım. :bleh:
Şiirler, Hissiyatlı Metinler - Böyle bir kategori açılsın; farklı kategorilerde karşıma şiir ve hissiyatlı metinlerin çıkmasından sıkıldım. :bleh:
Sinema, Titayro, Sergi; Etkinlikler - Böyle bir kategori açılsın; farklı kategorilerde karşıma tiyatro, sergi, etkinlik haberlerinin çıkmamasından sıkıldım. :bleh:
Yapay Zeka & Robot Dünyası - Böyle bir kategori açılsın; aynı kategori altında füze, bomba, robot, hastane haberlerinin çıkmasından sıkıldım. :bleh:

Sıkıldım işte... :bilmem:

:ehe:

Haberci

Haberci

Üye
Bu önerilerin tabii ki kaale alınıp değerlendirilecektir ancak; benim şahsi görüşüm bu saydıklarının çoğu zaten konu başlıkları içerisinde geçiyor.Biz bunları tek tek katagorilere ayıracak olursak o zaman üyelerimiz online olduğunda bölük börçük olur yeni açılan konuları teknolojiyi takip edemez farklı bilgilere sahip olamaz bu fırsatı kaçırmış olur diye düşünüyorum.Sitemizin amacı genele hitabetsin.Bilmediğimiz konuları genelden takip ederik öğrensin veya öğretsin.Her konuyu kendi isminde katagorilere ayırırsak herşeyden önce Mobil site olma özelliğimizi yitiririz.Bu da bizi yani MaXiCeP i maxicep olmaktan çıkarır sıradan bir site oluruz.Yukarıda da belirttiğim gibi Mobil konularının ağırlıkta olduğu diğer konularıda birkaç başlıkta toplayarak sıkılmayacağınız bir ortam hazırlamaktır.Kurallara uymak kaydıyla açmak istedğiniz konulara müdahale sözkonusu değildir.Teşekkürler...

bozkurt10

Üye
    Konu Sahibi
ne biliim biraz daha yeni oyunlar programlar koyalım.ve de daha çok farkettiyseniz hep aynı dosyalar üzerine tartışıp duruyoruz.

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Ücretini ödemeden sahip oluyorsun... Hem günaha giriyorsun hem de suç işliyorsun. Daha ne istiyorsun? :ah:

Gokhan43

Gokhan43

Üye
bozkurt10' Alıntı:
ne biliim biraz daha yeni oyunlar programlar koyalım.ve de daha çok farkettiyseniz hep aynı dosyalar üzerine tartışıp duruyoruz.

Eğer yenilikten ibare ettiğin Oyun , Program vs. ise hiç burada yenilik istiyorum gibi konuşma tamam mı ?

Forum da tartışalacak Dosya mı var bir tek.Ha tabi bazılarının tek durağı Dosyalar bölümü olunca böyle yenilik istiyorum der tabi.!

Haberci

Haberci

Üye
Elimizden geldiğince sizlere telefonlarınızda kullanabileceğiniz ve hiç çekinmeden virüslü mü değil mi diye tereddüt etmeden yükleyebileceğiniz kaliteli oyunlar programlar vs yüklüyoruz ve hizmetlerimiz bu doğrultuda devam edecektir.
Fakat takdir edersiniz ki yönetim olarak herkesin istediği oyunu sitemizde bulundurma imkanımız yok.Telefon programları ve oyunlarının bir bölümünü de sizlerden gelen dosyalar bölümünde paylaşımcı üyelerimizin desteğiyle temin edebiliyorsunuz.
Daha farklı oyunlar ve programlar isteme tavsiye etme yerine sizlerinde paylaşımda tuzu olsun.Bilgi paylaşıldıkça çoğalır ve faydalı olur... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt