Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Ana ekranda kısayol oluşturuyor ve klasör olarakta Uygulamalar adı altında kurduğun kısayollara ulaşabiliyorsun.Masaüstü Dediğin Ana Ekrana Kısayolunu Atıyosunuz?
Yoo Valla Bilmiyorumda KullanmıyorumdaAna ekranda kısayol oluşturuyor ve klasör olarakta Uygulamalar adı altında kurduğun kısayollara ulaşabiliyorsun.
Yandex (ЯНДЕКС) naparsa en iyisini yapar biliyorsun
Şimdiden kullanmaya başlarsan iyi edersinYoo Valla Bilmiyorumda Kullanmıyorumda
Yav Şimdi Çoruma Şey Chromeye Alışmışım Birde İşte Sık Kullandığım Sitelerden Şifrelerime Kadar Bir Çok Şey Google İle Senkronizeya O Yüzden Pek İşime Gelmiyor.Farklı Şeylere Geçmek.Mobilde Yaaniyi kullanıyorum Yerli Diye Oda Yoksa Ondada Chrome KullanıcamŞimdiden kullanmaya başlarsan iyi edersin
İyilik yap kendine
Geç Yandex'e
AnlaşıldıYav Şimdi Çoruma Şey Chromeye Alışmışım Birde İşte Sık Kullandığım Sitelerden Şifrelerime Kadar Bir Çok Şey Google İle Senkronizeya O Yüzden Pek İşime Gelmiyor.Farklı Şeylere Geçmek.Mobilde Yaaniyi kullanıyorum Yerli Diye Oda Yoksa Ondada Chrome Kullanıcam
Yandex Rus Değil MiAnlaşıldı
Amerikacısın yani
Google ci
Amerikanın oltasına tutunmuşsun
Bindik bi alamete gidiyoz gıyamete diyosun yani
oyle olsun sen bilirsin teklif var ısrar yoh.
Mesaj birleştirildi:
Karşılaştırma yapacak olursak Amerika %100 düşmanlık yaparkenYandex Rus Değil MiYani Ameriganın Oyunu Evet Ama O Bakımdan Hiç Bakmamiştim
Evet bunlar konu dışı ama iki çift kelam da ben etmek isterim.Karşılaştırma yapacak olursak Amerika %100 düşmanlık yaparken
Rusya kötünün iyisi bazen destek verdiği de oluyor
Ya abd o napıyor (fetoyu) besliyor. Türkiye'ye karşı
Darbeler savaşlar katliamlarla devletleri yıpratıp sömürmekten başka bi ... yaptığı yok. BİR DE BU AÇIDAN BAKARSAK Rusya Abd nin yanında melek kalıyor.
kım hangi köydenmişЯ Я Я ЯНДЕКС
rusya moskovakım hangi köydenmiş
Ben Kabul Etmiyorum Belki. Ayrıca Gonya Çok İhracat Yapan Bir Ülkedir.rusya moskova
köylü değil şehirli
İçerdeki Ney Azot Muyiter beee pöfffffffffffff
canımı çok sıktın
daraldım
dışarı çıkıp bi hava alayım
azot neİçerdeki Ney Azot Mu
tiner miTine Kokusu
niye önce çirkin mi idiKafam Güzel Oldu
kafa iyi olunca hrşy güzel oluyor. bi pütür bi tiner bi boya fenaydıtiner mi
Mesaj birleştirildi:
niye önce çirkin mi idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?