Yenilerde hayat var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yenilerde hayat var


[h=2]Sarı-Kırmızılı takımın hücum hattını güçlendirmek için renklerine kattığı isimler, gol yollarındaki etkili performanslarıyla isabetli transferler olduklarını gösterdi.[/h]
Cim Bom resmi maçlarda 18 kez rakip ağları havalandırırken, bu gollerin 12’sini yeni oyuncular kaydetti. Galatasaray’ın Fransa’nın Toulouse ekibinden kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Umut Bulut 7 golle (5 lig, 2 Süper Kupa) en golcü futbolcu olarak öne çıkarken, Trabzonspor’dan transfer edilen Burak Yılmaz da 4 kez meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Kayserispor’dan alınan Amrabat ise 1 gol attı.

Kulübeye dönebilir

Akhisar maçında 2 gol 1 asistle yıldızlaşan Burak Yılmaz, cuma günkü Ordu deplasmanında kulübeye dönebilir. Teknik direktör Fatih Terim, Braga maçını düşünerek Ordu karşısına Elmander-Umut ikilisini çıkarıp, Burak’ı dinlendirme formülü üzerinde duruyor. Bu durumda Şampiyonlar Ligi’nde Elmander kenarda bekleyecek ve Burak-Umut ikilisi görev yapacak. Sakatlığını üzerinden atan Umut Bulut’un idman performansı, Terim’in tercihini büyük ölçüde etkileyecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

lazo009
Cevap
1
Görüntüleme
386
oleytoo
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
347
Kingmortall
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
406
TheLastWarrior


Üst Alt