[ YENİLENDİ ] Yeni hazırlanmış avkon2.mif bu modda bir ayrıcalık var ( N8 iconlu )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
[ YENİLENDİ ] Yeni hazırlanmış avkon2.mif bu modda bir ayrıcalık var ( N8 iconlu )
slm arkadaşlar moda çok şey değiştirildi ben aldığımda şebekeler değiştirilmişti ben de ünlem-soru-hata gibi uyarı sembollerini değiştirdim hata verdiğinde ağlıyacak duruma geliyo soru sembolünde ise karmaşık bir surat ifadesi alıyo kısaca telefona biraz ruh katmış oluyoz

Tepkiler: abdulbaki123 ve Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tebrikler güzel çalışma. Daha çok resim ile "katılan ruhu" daha ayrıntılı bir şekilde özetleyebilirsiniz.

nokia smiley kullanılsa süper olurmş

----------Eklendi @ 12:22:29 ---------- Yazıldı @ 12:20:36 ----------

bu arada .nif yazmışssn nif ne dedim bi an xd

Konu Sahibi
nokia smiley kullanılsa süper olurmş

----------Eklendi @ 12:22:29 ---------- Yazıldı @ 12:20:36 ----------

bu arada .nif yazmışssn nif ne dedim bi an xd

zaten bu benim ilk denememdir daha güzel smiley bulursam ve daha kaliteli resimlerle tekrardan düzenliyecem ordaki smileylar nimbuzz ' a aittir

n8 gülücüklerini kullansan daha hoş dururdu

Konu Sahibi
N8 bi bakayım o zaman

bi ara ugraştım olduda biraz alakasız kaldı ve bazıları kçük çktı yanlş yaptm snrm sana önerm c6 v40 için n8 smiley modu var onun içiinden svgleri alabirsn oraya monte edeblrsn eğer yapıcaksan tabi ama güzel fikir .

Konu Sahibi
yapacam ama bir kaç değişiklik daha yapmak isitiyom onlarıda tamamladığımda paylaşıma sunacam

linkte dosya bulunamadı diyor .s

peki bu dosyayı nereye atıcaz?

kardeşim cfwm de kullandım hakkını helal et.. güzel iş çıkarmışın geliştir bence bunu çok hoş duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...