Yeniden 4.1.1 JB + CM10 4.1.2 + Siyah Kernel ' e heveslendim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yeniden 4.1.1 JB + CM10 4.1.2 + Siyah Kernel ' e heveslendim !
arkadaşlar bildiğiniz gibi birkaç gün önce 4.1.2'ye özenmiştim önce İngiltere'nin 4.1.1'ini yükleyeceğime yanlışlıkla resmi 4.0.4 romunu indirmiştim sonra alternatif olarak kendime Alman Vodafone'unun Romunu belirlemiştim ama oda 4.0.4 çıkmıştı son olarak forumda en çok sevdiğim arkadaşlarımdan birisi olan Süleyman bana 4.1.1 İngiltere Romunun linkini verdi fakat oda bir operatör romu çıktı ve içinde o operatöre ait bir sürü zımbırtı vardı ve bende artık yeter dedikten sonra tekrar 4.0.4 Türkiye Romuna Dönüp Siyah kernel atmıştım ama bugün tesadüfen facebook'ta

i9300 Galaxy S3 I9300XXDLIH Resmi Almanya Sürümü 4.1.1

şeklinde gördüm ve şuanda romu indiriyorum,81,4/794 MB,2 saat kaldı diyor bilgisayarım

şimdi arkadaşlar sizce problem olur mu telefonu zaten ben Almanya'dan almıştım Türkiye Romuyla Arasında Neredeyse Hiç Fark Yok neden Türkiye'yi bekletiyorlar onuda anlamış değilim zaten de

yükleme bittikten sonra sırasıyla şunları yapmayı planlıyorum ;

1-Romu Odinle Normal Bir Şekilde Yüklemek
2-Siyah Kernelin Son Sürümünü Normal Bir Şekilde Odinden Yüklemek
3-gerisi için Badmus arkadaşımın yönergelerine uymak

sizce yanlış yaptığım birşey var mı ?

- - - Eklendi - - -

birde arkadaşlar şuanda kurulu olan sistemimin yedeğini nasıl alabilirim ?

badmus

Üye
son sorun icin cevap verim. cmw recovery ye gir sonra restore and backup var gir ona backup de o yedegi aliyor zaten.

- - - Eklendi - - -

geri kalani zaten yazdigim gibi yapabilirsin.

Konu Sahibi
iyi ya bitsinde görelim

304/794 MB, 1 saat kaldı,ben CM9'u yüklediğimde iki dosya vardı birisi cm-9.1.0-i9300 rom dosyası birde gapps-ics-20120429-signed diye dosyalar vardı ama CM10'u indirdiğimde sadece cm-10,20121017-NIGHTLY-i9300 diye bir dosya var yani yanında gapps diye bir dosya çıkmadı problem olur mu ?

CM9'u da zaten Fatih'le beraber yüklemiştik nasıl yüklediğimizi tam olarak bilmiyorum

badmus

Üye

cm9 ice cream sandwich'di yani gapps4.0
cm10 ise jelly bean yanında gapps4.1 i indirmen lazım jellybean için

cm10 160 mb civarı zaten zip şeklinde cwm recovery'den yükleyeceksin install zip from sdcard 'dan.

Konu Sahibi
cm9 ice cream sandwich'di yani gapps4.0
cm10 ise jelly bean yanında gapps4.1 i indirmen lazım jellybean için

cm10 160 mb civarı zaten zip şeklinde cwm recovery'den yükleyeceksin install zip from sdcard 'dan.

gapsis 4.1 i nereden indirebilirim ? link verebilirmisin rica etsem ?

badmus

Üye
sana yardımcı olmak için gapps jellybean linkini verim

Tepkiler: avcitalip

Black

Üye
bitmedimi hala kalpten gitcem

Tepkiler: avcitalip
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...