dreamgirls
Üye
-
Konu Sahibi
-
2008 yılında elektrik zammı %15 olcakmış.fakat tedaş %20 istiyormuş...
Katılıyorum kardeşülkemizin durumunu anlatan bir mizahda NOEL baba zırvalığının kullanılması bu durumdan daha kötü bence
ülkemizin durumunu anlatan bir mizahda NOEL baba zırvalığının kullanılması bu durumdan daha kötü bence
nasrettin hocamı olsaydı noel babanın yerine...
senin amacın tartışma yaratmak ama seninle tartışmıcam....yaptığım yorumdan bunumu çıkarabiliyosun yoksa kız arkadaşının açtığı konuyu savunma amacımı taşıyor bu cümlen(hernekadar sözümüz ona olmasada)
yoo kesinlikle amacım tartıma yaratmak değil. Benim söylediklerimde hiçbi yanlışlık yada zıtlık yok. Fekat nedense başka taraflara çekliyo yazdıklarım. Ben fikrimi herzaman söylerim hiç kimseye hakaret etmeden. Bunu başka taraflara çekiyorsanız sorun bende değildir arkdaşımsenin amacın tartışma yaratmak ama seninle tartışmıcam....
peki sen bu olayın türkiyenin durumunu anlattınıgını nerden çıkardın,türkçe yazı var diye türkiyeyimi anlatıyor.belki başka ülkenin zamlarından bahsediyor.cut
yani bu konuya karışmayayım karışmayayım dedim ama dreamboys hakikaten saçmalıyorsun ya.Kurtoglu'nun söylediği lafı öyle bir yere çekmişsin ki, kendi kendine tartışıyorsun şu an.Şunu da eklemek istiyorum. Yeni yıl diye kutladğınız şeyin içine noel babayı katarsanız bu bir hıristiyan bayramına dönüşür.Çünkü bu onların ritüelidir. He yeni bir yılın gelişini kutluyorum diyorsan, kendi özünde kutla. Dreamboys batının böyle saçma kültürel ögelerine özeneceğine, mantığına özenseydin şimdi bu konu tartışmaya dönmemiş olurdu.Yine de anlam olarak güzel bir karikatür.Paylaşım için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?