Yeni yazılım kurulması sonrasında çıkan problemler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hanoglu

hanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni yazılım kurulması sonrasında çıkan problemler
Nokia 73. Yeni sürüm kontrolü yapıldı. Yeni sürüm yüklendi.

Telefon açıldı. O da ne. Programlar kaybolmuş. Yeni kurduğum onca program nerede. Hemde hepsi cracle yapılmıştı.

Neyse baştan kuralım. Aaa programı kurduktan sonra ***** yapmama gerek yokmuş. Program eski bilgileri kullanmış. Tekrar kurduğum bu programlar için çoğuna ***** yapmaya gerek kalmadı.

Ama bir sorun var. Çok sevdiğim ogg play programı cepte kurulu diyor ama kısa yolu "uygulamalar" klasöründe yok ve çalıştıramıyorum. Dosyanın kısa yolu olmadığından kaldıramıyorum da. Symbian işletim sisteminde kurulu görülürken programı kullanamıyorum.

Bu problemin çözümü nedir arkadaşlar.

xkadir61

xkadir61

Üye
uygulama yöneticisine girerek tekrar yüklemeyi dene.

hanoglu

hanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Yükleme yaptım. Hatta OGGPLAY ... versyon yüklü tekrar yüklemek istiyormusunuz diyor.
Evet tekrar yükle diyorum. Güzelce yükleiyor. Bakıyorum, durum aynı. Ortada kısa yol yok.

uTku^

Üye
bu kadar cahil olmayalım arkadaşlar kusura bakma hanoglu sözüm meclisten dışarı.sen bilgisayarında hard diski bölüon mesela c ve d die.d ye program yüklüosun c de xp kurulu oluor.sen xp ye format attığında yani c ye programlar d de kalır ama artık c de ki sistem dosyaları gitmiştir.programlarının %90ı çalışmaz.aynı mantık teldede var.yeni işletim sistemi kurunca gidip uygulama yöneticisinden görünen isimleri kaldırcaksın çünkü artık işletim sistemindeki sistem dosyaları yoktur artık.hepsini baştan kurucaksın bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt