yeni windowsphone 8.1 konsepti

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
yeni windowsphone 8.1 konsepti

bence gayet güzel olmuş multitaskingde uygulamaların sistem kullanımına göre renklendirilmesi çok hoş olmuş inşallah ms daha iyilerini yapar

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Murat Alper

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Paylaşım için teşekkürler.
Yine hoş bir konsept tasarlamışlar :oke:

zorbaa

Üye
bunu MS de calismayan Biri yapiyorsa msde calisanlar ne yapiyor anlamadim :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
gerçekten çok güzel bi konsept olmuş

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla şu ana hep güzel konseptler gördük. İnanın ben MS yazılımcıları ne yapacak çok merak etmeye başladım. Adamlara bir şey bırakmadılar yahu. Bu saatten sonra MS'in yapacağı düzenlemeleri ya "aa ben bunu filancanın konsept videosunda görmüştüm yahu!" ya da "yok baba bu olmamış, yine becerememişler adamlar!" şeklinde karşılayacağız gibi bir his var içimde :D Neyse ne yaparlarsa yapsınlar ama artık yapsınlar :D:D

Lumiance

Lumiance

Üye
Alkışlamak istiyorum :alkis

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Valla şu ana hep güzel konseptler gördük. İnanın ben MS yazılımcıları ne yapacak çok merak etmeye başladım. Adamlara bir şey bırakmadılar yahu. Bu saatten sonra MS'in yapacağı düzenlemeleri ya "aa ben bunu filancanın konsept videosunda görmüştüm yahu!" ya da "yok baba bu olmamış, yine becerememişler adamlar!" şeklinde karşılayacağız gibi bir his var içimde :D Neyse ne yaparlarsa yapsınlar ama artık yapsınlar :D:D

Bana da öyle geliyor.
O kadar güzel konseptler gördük ki, Microsoft'un yaptığını beğenmeyeceğiz bu gidişle :)
Gerçi ne zaman yapacağı da belli değil ya, bekleyelim bakalım.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
10 numara derler yaa aynen öyle. Task Manager , Bildirim Merkezi ve Bağlantı kısayolları sadece bunları istiyoruz çokmu ? :)

Kelv1n

Kelv1n

Üye
Muzikde bi ayrı güzelmis :D

bahtiyad

bahtiyad

Üye
Mukemmel tek kelimeyle...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şahsen bu tasarım önceki paylaşılanlar kadar etkilemedi beni.Muzik sayesinde zevkle izledim onun dışında pek Bi cafcaflığı yok gibi :hmmm ama genede teşekkür ederim paylaşım için

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen bu tasarım önceki paylaşılanlar kadar etkilemedi beni.Muzik sayesinde zevkle izledim onun dışında pek Bi cafcaflığı yok gibi :hmmm ama genede teşekkür ederim paylaşım için

rica ederim ama ben baya bi beğendim wp8 arayüzüne tam uymuş

ÖEY

ÖEY

Üye
Merak edenler için videodan çalan şarkının ismi ve sahibi: "Hit Me" by Klaypex. Aşağıya youtube linkini koyuyorum. Güzel şarkıymış :D

[h=1] [/h]

Web Designer

Web Designer

Üye
Bence de çok güzel görünüyor :)
Ayrıca müzik harika onu daha çok beğendim :oke:

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar beklentileri yüksek tutmayalım sonra üzülürüz falan maazallah :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
millet konsepttem çok müziği beğendi ha :kop:

- - - Eklendi - - -

Merak edenler için videodan çalan şarkının ismi ve sahibi: "Hit Me" by Klaypex. Aşağıya youtube linkini koyuyorum. Güzel şarkıymış :D

teşkkürler dostum iyi oldu bu :)

sympatico

Üye
Bence bu konsept olaylarında hiç ümitlenmeye gerek yok , her sene ios için çıkan konseptler her zaman Apple ın yaptığından iyi ama Apple gene bildiğini okuyor konseptleri takmıyor bile , Microsoft da takmaz bence ,yavaş yavaş verirler ki kullanıcı bağlılığı sürsün bizde ha yaptı ha yapacak diye bekleyelim

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu konsept olaylarında hiç ümitlenmeye gerek yok , her sene ios için çıkan konseptler her zaman Apple ın yaptığından iyi ama Apple gene bildiğini okuyor konseptleri takmıyor bile , Microsoft da takmaz bence ,yavaş yavaş verirler ki kullanıcı bağlılığı sürsün bizde ha yaptı ha yapacak diye bekleyelim

inşallah dediğin gibi olmaz ve ms daha iyisini yapar

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Harikulade..

Üst Alt