Neyse ne yaparlarsa yapsınlar ama artık yapsınlar 

Valla şu ana hep güzel konseptler gördük. İnanın ben MS yazılımcıları ne yapacak çok merak etmeye başladım. Adamlara bir şey bırakmadılar yahu. Bu saatten sonra MS'in yapacağı düzenlemeleri ya "aa ben bunu filancanın konsept videosunda görmüştüm yahu!" ya da "yok baba bu olmamış, yine becerememişler adamlar!" şeklinde karşılayacağız gibi bir his var içimdeNeyse ne yaparlarsa yapsınlar ama artık yapsınlar
![]()

Paylaşım için teşekkürler.
Yine hoş bir konsept tasarlamışlar![]()

Muzikde bi ayrı güzelmis![]()

Şahsen bu tasarım önceki paylaşılanlar kadar etkilemedi beni.Muzik sayesinde zevkle izledim onun dışında pek Bi cafcaflığı yok gibiama genede teşekkür ederim paylaşım için

Merak edenler için videodan çalan şarkının ismi ve sahibi: "Hit Me" by Klaypex. Aşağıya youtube linkini koyuyorum. Güzel şarkıymış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bence bu konsept olaylarında hiç ümitlenmeye gerek yok , her sene ios için çıkan konseptler her zaman Apple ın yaptığından iyi ama Apple gene bildiğini okuyor konseptleri takmıyor bile , Microsoft da takmaz bence ,yavaş yavaş verirler ki kullanıcı bağlılığı sürsün bizde ha yaptı ha yapacak diye bekleyelim