yeni üyeyim fakat paylaşım şart galiba ;) cer ve file beleş yapmak ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Morwenath

Üye
    Konu Sahibi
yeni üyeyim fakat paylaşım şart galiba ;) cer ve file beleş yapmak ;)
öncelikle adminlerden izin bekliyorum.eğer izin verirlerse sis dosyalarına bedava cer ve dosyalarını uretmeyi buradan açıklayabilirim (ben de tesadüfen buldum ****reklam**** aolsun ;)) eğer illa biz para veriyoruz sitede millete dağıtacağız derseniz ona karışmam başlığımı silersiniz olur biter!...

nbu arada hatırladığım kadarı ile ilk mesajım bu...

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
hoşgeldin :)

Perfect!

Üye
bunun için adminlere sormaya gerek yok kurallar açık eğer uygunsa paylaşabilirsin

Morwenath

Üye
    Konu Sahibi
belki ben yanlış anlatım yapmış olabilirim ama isme ait bir cer file ve file çıkartmayı buldum:

nokia nın carbide ui theme edition 3.4 programından temayı yaptıktan sonra sis dosyasını almak için :

create a new package

butonuna basıyoruz.tema ismini author u vs... yaptıktan sonra next diyoruz.altta package signing de sign by ı işaretleyip modfy butonuna basıyoruz.çıkan sayfada altta new butonuna basıyoruz.new in yanındaki make keys butonu açılıyor.basıyoruz.sırası ile neyin ne olduğunu açıklayım:

common name : isim soyisim
organization unit : üretici firma (kendinize ait bişe sallayın ;))
organization : malzeme (ben genelde game felam yazarım)
country : tabiki TR
email
validty : kac sene istiosanız o kadar yazın
k ey yolu ve cer yolunu altta yazın.dosyaları oraya yazcak.generate deyin...

alın size k ey ve cer dosyası...

bi de üstatlar denesin olcak mı.ben denedim vagx te oldu...

--------------- Ekleme ---------------

çok sağolun.ne userlar bedava sertifika konusunda teşşekkür etmişler ne de mod ve adminler konunun doğruluğu ve geçerliliği konusunda bir fikir vermişler...

rasid96

rasid96

Üye
benim de aklıma gelmişti ve denemiştim fakat olmuyor :)

haltie

haltie

Üye
Evet deneyen arkadaş varmış bende duydum ama işe yaramıyor maalesef.

Morwenath

Üye
    Konu Sahibi
ben vbagx te denedim oldu fakat bazı programlarda dediğiniz gibi olmadı...sertifikalandırma derecelerini tam anlamadığım için hangisinde olup hanginde olmadığını tam bilemeyeceğim ama tam olmuyor diyemeyiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt