Yeni Üyeler / Bazen Güldüren Bazen Gülmekten Öldüren Anılarımız!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Üyeler / Bazen Güldüren Bazen Gülmekten Öldüren Anılarımız!..
Yeni üyelerle - acemi arkadaşlarımızla yaşadığımız ilginç olayları yazalım arkadaşlar. :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben başlıyorum :)

Tarafıma gelen bir Pm:
Başlık:
merhaba admin
İçerik:
slm ben belki 1 yildan fazladir burda oyeyim ama hala yni oye diyor askere gitim gldim askerlik biti hala yeni oye yaff insan bi rutbe verir hak etmedikmi vaalla rutbe verirseniz sevinirim simdiden tesekurlerm
.burda olmaktan da mutluyu:evet::heyo:
:ah

Yorum yapamıyorum :ehe
Not: Arkadaş benden bir sene önce üye olmuş beş mesajlı bir üyedir :ehe

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:d::d::d: çok komik yaa..benim bu konuda malzemem çok şimdilik vermeyim..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Nadir Hocam ver ya ben cepten veremiyorum şimdi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşın isteği:baspehlivanÖZER;egoşayzırlı baysanızdahaiyiolur
benim cevabım:ne dediğini bir anlayabilsek..
:ehe:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
aha bir tane daha..
gereksiz bir program indirmeye değmez :S daha işe yarayan ve kullanışlı programlar paylaşman dileğiylee....
aynı dileği ben de senin için diliyorum..sence gereksiz olabilir gereksizse indirmeyip geçebilirdin..senden düşünceni soran olmadı..
:ehe:ehe:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hani bir söz vardır: Eceli gelen fare... diye başlar :ehe

İsim: rednokia
Pm başlık: merhaba
İçerik:
İnternette gezerken güzel bi siteye rastladım belki bakmak istersiniz?? XXXX gerçektek hoş bir site youtube gibi ama bunda resim müzik video paylaşabiliyosunuz!! Belki bu teknoloJi haberleri için malzeme olur. site gerçekten iyi:oke::yuru
Arkadaşı boşuna aramayın üye listesinde...
Banlı üyeler üye listesinde görülmezler de :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hani bir söz vardır: Eceli gelen fare... diye başlar :ehe

İsim: rednokia
Pm başlık: merhaba
İçerik:
Arkadaşı boşuna aramayın üye listesinde...
Banlı üyeler üye listesinde görülmezler de :ehe

Sizdede bayağı varmış gerçekten gülmemek elde değil gerçi biz gülme limitini dün gece doldurduk ama hala gülmekten karnım ağrıdı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet peşimde bir ordu dolaşıyor maalesef..:ehe:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben, sürekli forumda admin olmak isteyen üyeyi kandırdım :ehe Ona gizli admin olduğumu söyledim ve inandı ne olur turkish beni banlama admin yap dedi :ehe admin yerleri dolu ama seni mod. Yapabiliriz dedim :ehe sevindi ve yapmadın hâlâ çünkü rütbe aynı dedi :D seni gizli mod. Yaptım dedim :ehe Allah razı olsun turkish dedi :ehe sonra ona gülen üyelere sizi banlarım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum dedi :ehe ben daha bununla dalga geçecektim ama Burcu abla üyeyi uçurdu :ehe konudan alıntı yapacaktım ama konuyu bulamadım silindi galiba :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ata Ağabeyin 2000 mesajlık özel mesaj kısmı dolu durumda...Aralarında da bu tip komik olaylar çok olsa gerek böyle bir konu açmış :ehe değerlendirip bizi güldürüyor , teşekkürler Ağabey:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kesin kırar bizim millet böyle..:ehe:ehe:ehe

'Davut

'Davut

Üye
Ne hikayeler varmış ... Hele Salih baba'nın ki süper...:eheAdam hevesini nelerden alıyor....:ehe Ona daha çok lazımdır bir tanede yetmez ki. ..:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Salih abi Allah razı olsun senden gülmekten karnım ağrıdı yaa :ehe :ehe :ehe :ehe Kendisini oyunlarla tatmin ediyor :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt