+1
Ve de eklemek istiyorum, türkcell de eğer haksız olarak sistem tarafından madur olursanız en sonunda hakkınızı alırsınız, mesela 2 tanesini anlatayım,
Önceden günlük paket vardı bilirsiniz 10MB , ben buna kayıt oldum , sistem yoğun olunca başlamadı, bir kayıt mesajı daha yolladım. Sonra iki kayıt mesajı bir anda gelince 2 (10MB ) paket tanımlanmış ve 2 paket ücreti alınmış. Bu paketten aynı gün 2 kez alınmayacağından birini geri ödediler, 2 paketi de kullandım.
Arkadaşımın kini anlatayım size, 3 mesajdan sonra bedava olduğunu bildiği için sürekli mesaj atmış ve 65 kontörü gitmişti , ama tarifesi genc tarife değil, yani arkadaş hatalı, başvurduk, bilmiyordu dedik ve de sonraki gün 50 kontörü geri verdiler, hatalı olduğu halde.
Başka anlatayım, yani faturalı ya geçmişim, paketi aldım, 10 gün sonra fatura kesildi ve paket yenilendi. Bildirdim, 10 günde paketin tamamını neden alıyorsunuz benden dedim, 20 TL fatura düşüldü.
Bunlar gibi daha onlarca var, anlatmaya kalksam zamanım yetmez. Kısacası Turkcell de haklıysan , hatta haksız san bile hakkını mutlaka alırsın, yeter ki hemen pes etme, hakkını ara. Sistem hataları her yer de oluyor, kaldı ki en az sistem hatası yaşayan yine Türkcell.