Yeni Turkcell hat alacaklara veya hazır karttan faturalıya geçen Turkcell'lilerin dikkatine!

Konu Sahibi
Yeni Turkcell hat alacaklara veya hazır karttan faturalıya geçen Turkcell'lilerin dikkatine!
Turkcell'in istisnasız bütün müşterilerine yaptığı bir para tuzağından bahsedecem. Turkcell hat alan veya turkcell hazır karttan faturalıya geçen müşterilerin ilk ayki faturalarına +50 lira geliyor. Ben faturalıya geçtiğim gün 250 MB internet paketi yaptım. İnternet paketinin onay mesajı bile geldi. İnternet paketim var diyerek interneti kullandım.. Ondan sonra turkcell müşteri hizmetlerini arayıp internet paketimde ne kadar kaldığını sordum ve internet paketim olmadığını söylediler. Ve faturam 29 lirayken 80 lira olmuş.

Arkadaşlar YEMEYİN BUNLARI. Herkese aynı şeyi yapıyorlar benim tanıdığım herkes bundan madur. Söyledikleri şey; cebinizde internet açık kalmıştır, yanlışıkla internete girmişsiniz, telefonunuzu kurcalıyan biri internete girmiş olabilir...

BÖYLE DURUMLARDA HEMEN FATURAYA İTİRAZ EDİN. "1 kereye mahsus faturanız bizden" diyecekler emin olun çünkü bunu özellikle yapıyorlar. Bu olay sadece benim başıma gelmedi ben bunu en az 10 kişiden duydum. Herkesde yanlışıkla internete girdiğini sanıyor!

S.c.k.N

Üye
atmasyon haber. Yeni nesil telefonlar içindeki programlar için güncelleme alabiliyor update işlemleri falan yaparken otomatik internete bağlanabiliyor. Dedikleri doğru yani.

LAZOFLU

Emekli Yönetici
atmasyon haber. Yeni nesil telefonlar içindeki programlar için güncelleme alabiliyor update işlemleri falan yaparken otomatik internete bağlanabiliyor. Dedikleri doğru yani.
+1
Ve de eklemek istiyorum, türkcell de eğer haksız olarak sistem tarafından madur olursanız en sonunda hakkınızı alırsınız, mesela 2 tanesini anlatayım,
Önceden günlük paket vardı bilirsiniz 10MB , ben buna kayıt oldum , sistem yoğun olunca başlamadı, bir kayıt mesajı daha yolladım. Sonra iki kayıt mesajı bir anda gelince 2 (10MB ) paket tanımlanmış ve 2 paket ücreti alınmış. Bu paketten aynı gün 2 kez alınmayacağından birini geri ödediler, 2 paketi de kullandım.

Arkadaşımın kini anlatayım size, 3 mesajdan sonra bedava olduğunu bildiği için sürekli mesaj atmış ve 65 kontörü gitmişti , ama tarifesi genc tarife değil, yani arkadaş hatalı, başvurduk, bilmiyordu dedik ve de sonraki gün 50 kontörü geri verdiler, hatalı olduğu halde.

Başka anlatayım, yani faturalı ya geçmişim, paketi aldım, 10 gün sonra fatura kesildi ve paket yenilendi. Bildirdim, 10 günde paketin tamamını neden alıyorsunuz benden dedim, 20 TL fatura düşüldü.

Bunlar gibi daha onlarca var, anlatmaya kalksam zamanım yetmez. Kısacası Turkcell de haklıysan , hatta haksız san bile hakkını mutlaka alırsın, yeter ki hemen pes etme, hakkını ara. Sistem hataları her yer de oluyor, kaldı ki en az sistem hatası yaşayan yine Türkcell.

S.c.k.N

Üye

Bende bir tane anlatayım. Zamanında Turkcell Messenger kullanmak istedim. Sim kart bölümünde böyle bir yazı gördüm tıkladım ama o başka bir servismiş yani bilgisayardan messengermiş. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam 5 TL gideceğine 15 TL gibi bir ücretim gitmişti neyse müşteri hizmetlerini aradım durumu anlatmıştım bayan anında 15 TL mi geri yükledi siz yanlış yerden yapmışsınız isterseniz burdan ben yapayım diye yardım etmişti.

Turkcell Türkü iyi tanıyor para konusunda hassas olduğunu biliyor ve bu para mevzusunda pek üzmüyor. Lütfen birde benim para konusunda Vodafone ile yaşadığımı okuyun ---> http://www.maxicep.com/vodafone-destek-sorun-sikayet/vodafone-musteri-hizmetleri-555210.html

Turkcell'in zaten kendisi kazık kardeşm en kısa sürede kurtul derim qeçmiş olsun

Benim bu olaylardan çok oldu hepsinde de haksız da olsam TL mi aldım geri.

Joker.

Üye
Bende ekleyeyim benim arkadaşım yeni çıktığında 3tl facebook paketi yaptı 6 tlsi vardı her faceye girdiğinde 50 krş gitti 6 tl 0 tl kaldı turkceli aradı müşteri hizmetlii sistemden dolayı bu şekilde hatalar olabiliyor dedi ve 6 tl geri verdi face paketi devam etti

eren3546

Üye
7yıldır turkcell abonesi yim söylediklerinize katılmıyorum turkcell hiç bir sorun yaşamadım eğer bir sorununuz varsa müşteri hizmetlerini arayın

haltie

Üye
Bende faturalı kullanıyorum internet, sms ve arama yapıyorum paket dahilinde ama hepsinin bir kontrolü var.2222 kalan paket gibi 7500 fatura ve güncel fatura bilgilerini öğrenme gibi.Sadece sistemi etkin kullanmak lazım.