Yeni transfer olacak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Yeni transfer olacak mı?
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transferlerle ilgili yeni açıklamalar yaptı.



Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transfer maliyetleri ve yeni transfer söylentileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Drogba ve Sneijder transferlerinin abartıldığı kadar mali külfet getirmediğini söyleyen Aysal, "Bu iki transfere baktığınız zaman büyük rakamlar görülüyor. Ama transferlerden Sneijder ile imzaladığımız sözleşme 3,5 yıllık, Drogba ile ise 1,5 yıllık sözleşmeler imzaladık. Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı yakalarsak zaten almış olduğumuz bedeller bu oyuncuların paralarını çok rahat bir biçimde ödüyor. Bu transferler bir yatırım olarak düşünülmeli, harcama olarak değil" şeklinde konuştu.

Yeni transfer yapacakları söylentilerine de açıklık getiren Aysal, "Bugün Florya ile bir temaslarımız oldu. Hocamız bu ara dönemde başka transfere ihtiyacı olmadığını söyledi. Başka bir transfer yapmayacağız" dedi.

ALMANYA'DA ALT YAPI MODELİ ARIYORUZ

Galatasaray'ın alt yapısında yeni bir yapılanma içine girdiklerini vurgulayan Aysal, "Geçtiğimiz ay İtalya'ya gitmiştim. Orada iki kulüple Galatasaray'ın alt yapı çalışmaları için görüşmelerimiz oldu. Kulübümüzün İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu'ndan bir heyetle Hamburg ve Frankfurt'da bazı Alman takımlarıyla temaslarımız sürecek. Buradan dönerken tahmin ediyorum ki kafamızda tasarladığımız formülü bulup döneceğiz. Tabi bu süreç uzun soluklu bir çalışma olacak" şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt