yeni telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon
arkadaşlar bende nokia 5800 var. Yeni androidli telefon almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı tavsiye edebileceğiniz bi androidli telefon var mı

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
galaxy s2 veya lumia 820

blacktalon

blacktalon

Üye
senin tercihine bağlı eğer aldığımda tam alırım diyorsan sağlam bir şey alman lazım s2 nexus gibi yada uygun fiyat olsun ama en fazla 1-2 yıl idare etsin istiyorsan çok çeşit var o kategoride

- - - Eklendi - - -

ama sana tavsiyem sıfır düşük model android yerine 2.el s2 gibi birşey bak

skywalker06

skywalker06

Üye
900tl civarı s3 mini veya nexus derim ama para kıyabiliyorsan s3 al rahat edersin

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonu kendim alacağım. Babamlardan para almayacağım. Şöyle beni idare edebilecek bişey arıyorum. Dün biraz baktım galaxy y var o da çok küçük diye begenmedim.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
ben telefonu kendim alacağım. Babamlardan para almayacağım. Şöyle beni idare edebilecek bişey arıyorum. Dün biraz baktım galaxy y var o da çok küçük diye begenmedim.

sakın wonderdan düşük özellikli bir telefon alma.bin pişman olursun

restmod

restmod

Üye
Xperia tipo oneririm 450 falan

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
ben android dilinden pek anlamıyorum da galaxy ace wonderdan düşük mü

- - - Eklendi - - -

Xperia tipo oneririm 450 falan

Internetten baktım şimdi indirim var 388 liraya düşmüş. 2.el baksam belki daha ucuza bulurum belki

restmod

restmod

Üye
Tipo aceden daha iyi performans olarak ekran biraz ufak aceye gore ama tipo al derim

mesutgaga

mesutgaga

Üye
ben android dilinden pek anlamıyorum da galaxy ace wonderdan düşük mü

- - - Eklendi - - -

Internetten baktım şimdi indirim var 388 liraya düşmüş. 2.el baksam belki daha ucuza bulurum belki

yani bak şöyle anlatim yüksek kapasiteli 3d oyunlar oynayamazsın en fazla angry birds oynarsın ama ben wonderda 2 gb lık oyun bile oynuyorum az kasma yapsada kesinlikle aceden 10 kat daha iyi.

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
wonder alsam bi daha arkama bakmam o zaman

esokmen

esokmen

Üye
Kardesim soyle söyle söyleyeyim sana ben galaxy wonder kullaniyorum gayet memnunum ali orjinal güncelleme almaması tabii ki bi dezavantaj ama cm modları var onlar iyi ben telefonumu geçen yaz aldım senin gibi kendim ailemden para almadan ben gayet memnunum sonuçta sonuç itibariyle bi telefon diye ama tabiki daha iyileri var daha iyibirsey bakarsan galaxy ace 2

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kaç TL verebilrsin.Nexus 4 de var

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Kaç TL verebilrsin.Nexus 4 de var

Kaç para nexus 4

- - - Eklendi - - -

Kardesim soyle söyle söyleyeyim sana ben galaxy wonder kullaniyorum gayet memnunum ali orjinal güncelleme almaması tabii ki bi dezavantaj ama cm modları var onlar iyi ben telefonumu geçen yaz aldım senin gibi kendim ailemden para almadan ben gayet memnunum sonuçta sonuç itibariyle bi telefon diye ama tabiki daha iyileri var daha iyibirsey bakarsan galaxy ace 2

O zaman ben en güzeli acele etmeyeyim yazın para biriktirip daha iyisini alayım en güzeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt