yeni telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon
arkadaslar bende n 86 var.ve 600 650 tl arası telefon arıyorum.sizce ne almalıyım??0 veya 2. el farketmez.samsung wave 2 diodum ondan pek memnun değiller heralde bada yı pek sevmemişler.n8 pek sevmedim.sizce ne almalıyım??

o paraya uygun :
nokia c5-03
nokia c6-01
nokia c6
samsung s5620 monte
nokia e5
blackberry curve 8520
var.. Bence samsung s5620 monte iyidir.Ondan al derim Tabikide internetten alacaksan fiyat biraz ucuz.ama diğer türlü daha pahalıya gelir ..

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
c5 c6 e5 falan benm n 86 dan daha dusuk ozellikte telefonlar.ben n 86 dan daha yuksek ozellikli telefon arıyorum

Türe

Üye
Ikıncı el galaxy s al . yakında ben de alacagım

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
600 650 civarı galaxy s bulabilirmiyiz??afyondaymıssın bulursan banada sole beraber alalım

Mobilator

Emekli Yönetici
Ikıncı el galaxy s al . yakında ben de alacagım

olabilir. benim gibi arkadaşım wave 2 var sende neden galaxy istiyosun? benim bi arkadaştada var wave 2 sürekli kıyaslama yapıyoda galaxy ile daha iyi olduğuna dair.

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 hakkında ne dusunuyosunuz yada n8 ??

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s i önerirmisiniz??

----------Eklendi @ 22:31:27 ---------- Yazıldı @ 22:27:41 ----------

galaxy s te flas var mı??

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 sadece benmkiin dokunmatiği.ayrıca ben kıyasladım kamera olarak benmki daha canlı, güzel ve daha geniş açılı çekiyor.

Mobilator

Emekli Yönetici
galaxy s i önerirmisiniz??

----------Eklendi @ 22:31:27 ---------- Yazıldı @ 22:27:41 ----------

galaxy s te flas var mı??

çok cevap yazıyon anlık mesajlaşır gibi beklesene biraz. güzel galaxy s öneririm flash desteğide var. her türlü oyunu açar.

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
benm dediğim o flash değil kamera flaşı.zaten ben telefonda pek oyun oynamıyorum.hızı ve içerdikleriönemli benm için.ben hızlı bir insanım oyuzden hemen cevap yazıyorum

Türe

Üye
600 650 civarı galaxy s bulabilirmiyiz??afyondaymıssın bulursan banada sole beraber alalım

benim telefoncu var o halledecek

----------Eklendi @ 23:03:07 ---------- Yazıldı @ 23:02:23 ----------

olabilir. benim gibi arkadaşım wave 2 var sende neden galaxy istiyosun? benim bi arkadaştada var wave 2 sürekli kıyaslama yapıyoda galaxy ile daha iyi olduğuna dair.

badadan ve verilmeyen destekten sıkıldım artık zamanenin işletim sistemine gitmek lazım..

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
süleyman badanın 2.0 versiyonu cok güzel olcak diolardı onu kullandın mı??sende wave 2 var nasıl bir telefon??aklımda o vardı ama arkadasta bugun pek onermiyolar dedi.galaxy gio onerdiler onun yerine

Türe

Üye
süleyman badanın 2.0 versiyonu cok güzel olcak diolardı onu kullandın mı??sende wave 2 var nasıl bir telefon??aklımda o vardı ama arkadasta bugun pek onermiyolar dedi.galaxy gio onerdiler onun yerine

yaklaşık bir aydır bada 2 yi kullanıyorum ama ha çıktı ha çıkacak diye kaç aydır oyalıyorlar + bir sürü sorunu var ve bitmek bilmiyor .

Jrcan1

Üye
5 MP kamera,3G ve Wi-fi mevcut.Word,excel açabilme.Google haritlar,Gmail,Youtube,Google Talk..Kamera flaşı yok.Tv İZLENEBİiliyor.Bilgisayar görevi görüyor .. Bunu alırsan pc'ye gerek kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...