Haber Yeni telefon

Konu Sahibi
Yeni telefon

satışta

Son düzenleme:
Tepkiler: MartianHan, belgeadam, murmur98 ve 2 diğerleri
Beklediğimden daha iyi bi telefon çıkarmış casper.

Bu defa olmuş gibi geldi bana

Tepkiler: PinballWizard
Böyle güçlü telefona da anca bu tarz bi batarya giderdi zaten. 8 saat video izlemeyle 7saat 3d oyun oynama durumu iyiymiş.

ne yalan söylim bana dafiyat daha düşük olabilirdi sanki.

yinede sezarın hakkı sezara. en iyi casper telefonu olmuş.

Tepkiler: PinballWizard ve enversezen
    Konu Sahibi
telefonu almak için değecek bi kaçtane sağlam özelliği var bence. bir 48MP kamerası 2 4510MAH gibi güçlü bataryası ve 6GB ramle 128GBrom.

bu özelliklere görede fiyatı bana normal geldi açıkcası.

guvwe

Üye
casper alınmaz aga benden tavsiye

Tepkiler: DeV/AsA, Silinen Üye 2625978 ve Murat Alper

murmur98

Üye
hologramik tasarım olayını merak ettim en çok. kameradada iddialı bi şey çıkarmışlar

Casper vestel gibi yerli malı telefonlardan uzak duracaksın onlardan para bile verilmez onlara bir sürü sorunları oluyor hem hem yerliyiz diye millete satmaya kalkıyorlar birde

Tepkiler: DeV/AsA
Casper vestel gibi yerli malı telefonlardan uzak duracaksın onlardan para bile verilmez onlara bir sürü sorunları oluyor hem hem yerliyiz diye millete satmaya kalkıyorlar birde
Aile Komple Vestel Akrabaların Bazılarıda Her Hangibir Sorun Yaşamadım.En Son Z10 un Tuşlarındna Sorun Vardı 2 Saat İçinde Ekranı Değiştiler Aldım Cihazi.

arkadaşım kullandığı için biliyorum oyun performansı olarak bence haksızlık ediliyo bu ürüne. ekran boyutu olarakta hem dizi film izlemeye, hem oyunlara uygun. bildiğim kadarıyla şarjıda iyi gidiypo. fiyatı birazdaha düşse iyi olur

Tepkiler: MartianHan