yeni telefon yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon yardim
arkadaslar suan n8 im var yazilim muhendisligi okudugum icin otg office adoba gibi programlar n8de baya isi goruyodu kamerasida iyidi fakat interneti kotu para sorun degil yeni telefon alicagim galaksi s2dusunuyorum ama n8in yerini tutar mi yoksa buna benzer bi telefon var mi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
s2 yerine htc bakabilirsin s2 n8 in yerini tutar hata geçer bile ama htc daha iyi

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
htclerde en iyisi ne suan

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İnternet konusunda n9 da gayet başarılı,onuda değerlendirebilirsin.

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
n9 meego diye dusunmuyorum app destegi az

Lenneth

Üye
arkadaslar suan n8 im var yazilim muhendisligi okudugum icin otg office adoba gibi programlar n8de baya isi goruyodu kamerasida iyidi fakat interneti kotu para sorun degil yeni telefon alicagim galaksi s2dusunuyorum ama n8in yerini tutar mi yoksa buna benzer bi telefon var mi

Çağ atlattırır size öyle söyleyeyim. S2

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n9 meego diye dusunmuyorum app destegi az
Bu işletim sisteminde vede cihazda Android ve VP7 uygulamalarının çalışacağı söyleniyor.o zaman hem symbian, meego, android vede vp uygulamaları müthiş olur

Ocean258

Ocean258

Üye
Galaxy s2 yada yurt dısından getırtebılıyorsan Lg optimus 2x var ıkısıne bak derım hocam ...

• Beğen
Tepkiler: technoshark

LOTU_6666

Üye
galaxy note

kloı123

kloı123

Üye
sorman hata tabiki galaxy s2 iphone hic dusunme sadece oyun onlar uygulamada var ama androidden daha az windows mobile de deneyebiilrsin isletim sistemi olarak

Uruloki

Uruloki

Üye
önerim para önemli değilse N8 den de ayrılamıyorsan galaxy tab 7.7 ki android düşünmezsen jailbreakli ipad

y n s c n

y n s c n

Üye

N8'in tek artısı kamerasıdır, bu demek olmuyor galaxy s2'deki kamera kötü. SGS2'nin kamerasındaki tek sorun pembeleşme olayıdır.. Bu sizin için problem teşkil etmiyorsa gönül rahatlığıyla alabilirsin..

Ocean258

Ocean258

Üye
Bı karara vardın mı hocam ? Android tercih etmenin daha mantıklı olacagını dusunuyorum senın adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt