Yeni Telefon Tavsiyelerinizi Alabilir Miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon Tavsiyelerinizi Alabilir Miyim?
C5-03 'ü değiştirmek istiyorum yeni telefon tavsiyelerinizi alabilir miyim ? 2.el de olabilir askerdeyim. 57 günüm kaldı beni idare edecek bi telefon önerileri neler ? 250 tl ye kadar yolu var.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
250 TL gibi bir bütçe varsa neden C5 'i değiştirmek istiyorsun ki ? Sonuçta o bütçeye daha üst bir model bulman zor. Cihaz arızalıysa bilemem. Ama sana tavsiyem o fiyat segmentinde Nokia asha serilerine bakmandır.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Öncelikle hayırlı tezkereler dilerim inşallah. Konuya dönersek rakam çok düşük, bu fiyata iyi bir cihaz bulman çok zor. Ayrıca kullanım amacından biraz bahsedebilirsen daha iyi yardım alabilirsin.

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
    Konu Sahibi
250 TL gibi bir bütçe varsa neden C5 'i değiştirmek istiyorsun ki ? Sonuçta o bütçeye daha üst bir model bulman zor. Cihaz arızalıysa bilemem. Ama sana tavsiyem o fiyat segmentinde Nokia asha serilerine bakmandır.
Cihazda sıkıntı var diye değil symbian sıktı artık beni. Telefon çok sağlam kefilim. Şarj bakımından sağlam cihaz lazım bana.
Öncelikle hayırlı tezkereler dilerim inşallah. Konuya dönersek rakam çok düşük, bu fiyata iyi bir cihaz bulman çok zor. Ayrıca kullanım amacından biraz bahsedebilirsen daha iyi yardım alabilirsin.
Sürekli whatsapp ve facebookta takılan biriyim. Interneti aktif kullanıyorum yani.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
ikinci el galaxy y mesela.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
ikinci el piyasası 200 250 sanırım ama tam bilmiyorum arkadaş sıfır spotu 300 tl ye almıştı sanırım en uzun süre kullandığı telefon bu oldu :D

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
    Konu Sahibi
Peki c5-03 mü daha iyi e71 mi ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
ikiside symbian ikiside aynı benim gözümde

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye