Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Telefon Tavsiyelerinizi Alabilir Miyim?
Sponsorlu Bağlantılar
ErdiAlemdaar
Üye
Konu Sahibi
Yeni Telefon Tavsiyelerinizi Alabilir Miyim?
C5-03 'ü değiştirmek istiyorum yeni telefon tavsiyelerinizi alabilir miyim ? 2.el de olabilir askerdeyim. 57 günüm kaldı beni idare edecek bi telefon önerileri neler ? 250 tl ye kadar yolu var.
S.c.k.N
Üye
250 TL gibi bir bütçe varsa neden C5 'i değiştirmek istiyorsun ki ? Sonuçta o bütçeye daha üst bir model bulman zor. Cihaz arızalıysa bilemem. Ama sana tavsiyem o fiyat segmentinde Nokia asha serilerine bakmandır.
OttomaN TigeR
Üye
Öncelikle hayırlı tezkereler dilerim inşallah. Konuya dönersek rakam çok düşük, bu fiyata iyi bir cihaz bulman çok zor. Ayrıca kullanım amacından biraz bahsedebilirsen daha iyi yardım alabilirsin.
250 TL gibi bir bütçe varsa neden C5 'i değiştirmek istiyorsun ki ? Sonuçta o bütçeye daha üst bir model bulman zor. Cihaz arızalıysa bilemem. Ama sana tavsiyem o fiyat segmentinde Nokia asha serilerine bakmandır.
Öncelikle hayırlı tezkereler dilerim inşallah. Konuya dönersek rakam çok düşük, bu fiyata iyi bir cihaz bulman çok zor. Ayrıca kullanım amacından biraz bahsedebilirsen daha iyi yardım alabilirsin.