Yeni Telefon İçin Önerilerinizi Bekliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yeni Telefon İçin Önerilerinizi Bekliyorum :)
Arkadaşlar merhaba... İlk olaraktan konuma girdiğiniz için teşekkür ederim Arkadaşlar kız arkadaşım yeni bir telefon almak istiyor. Ama teknolojiyle arası hiç yoktur, yani telefon özelliklerini pek bilmez İstediği özellikleri bana söyledi. Ben de buraya yazıp görüşlerinizi almak istiyorum

*Çok büyük olmasın. Evet arkadaşlar bu en önemli özelliklerden birisi Elleri gerçekten küçük, ve benim telefonum Ace'i gördüğünde hayvan gibi olduğunu söylemişti
*Ses kalitesi iyi olsun.
*Oyun/Uygulama desteği iyi olsun. 3D oyunlara gerek yok arkadaşlar Hani mesela Draw Something'i benim telefonumda sevmişti. O tür oyunları kastediyorum
*İnternet hızı iyi olsun. Zaten Android telefonların çoğunun internet hızı 7 Mbps civarında oluyor ve bu yeterli.
*Aşırı pahalı bir şey olmayacak. maksimum 700 lira civarı

Asıl aradığı özellikler bunlar. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Hepinize şimdiden teşekkür ederim

Edit: Ne kadar çok "" kullanmışım lan.
Edit 2: Fiyat belirtmeyi unutmuşum

oqlahoma

Üye
ace hayvan gibimi ? o zaman vodafone 945 ama begenmez yahu galaxy gio olabilir

Tepkiler: Pianist07
    Konu Sahibi
ace hayvan gibimi ? o zaman vodafone 945 ama begenmez yahu galaxy gio olabilir

Önerin için teşekkür ederim dostum, Gio'yu aklımın bir köşesine yazdım
Bu arada evet, Ace'e hayvan gibi dedi Ona göre telefon dediğin küçük olmalıymış

trecool

Üye
sony xperia mini olabilir ya da htc wildfire s bu ikisi kucuk ama iyi telefonlardir bu arada galaxy gio kullaniyorum kizlar icin beyazi daha iyidir

Konu Sahibi
sony xperia mini olabilir ya da htc wildfire s bu ikisi kucuk ama iyi telefonlardir bu arada galaxy gio kullaniyorum kizlar icin beyazi daha iyidir

Önerilerin için teşekkür ederim dostum. Bunları da not alıyorum

cyber

Üye
android mecbur değilse nokia 700 tam ona göre

XPERIA RAY. Çok çok güzel bi tasarımı var.

Tepkiler: Never_Back_Down ve Pianist07

oqlahoma

Üye
Evet xperia ray cok guzel

Konu Sahibi
Önerileriniz için gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşlar Hepsini not alıyorum.

Xperia Ray hem küçük hemde performans açısından iyi bir telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...