Yeni telefon için önerileriniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yeni telefon için önerileriniz.
Öncelikle herkese merhaba, yeni telefon almayı düşünüyorum başlıktan da anlaşıldığı üzere. Klavyeli olup olmaması çok önemli değil benim için ancak bilgisayardaki gibi flash player a sahip olan (telefondaki versiyonu flash lite oluyor sanırım tam bilemiyorum, siz daha iyi bilirsiniz) bir telefon öncelikli benim için. Bu özelliğinin yanında bir diğer önemli özellik de hd video çekebilmesi ve/veya oynatması, işletim sistemi olarak da android düşünüyorum fiyat aralığı ise 600-650 civarı.

Mevcut konuları inceledim Huawei IDEOS x5 öneriyorlar fakat marka takıntısı gibi anlaşılmasın ama daha önce hiç bu markayı duymadığım ve nerelerde satıldığını, nerden bulabileceğimi tam bilmediğim için almaktan yana değilim. Onun dışında 200 tl daha ver Xperia Neo V al diyenlerde var ama çok çıkabileceğimi zannetmiyorum. Umarım ne istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir. Yazdıklarım çerçevesinde bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Türe

Üye
Ideos x5 guzel cıhaz tavsıye ederım turkcellden alabılırsın

c6 güzel bi telefon ama android yok htc wildfire düşünüyorum ona ne diyosunuz

bak ben suanda askerim izndeyim benm komutanlarmdan birnde war wildfire kamerasi ekrani hizi c6 nin gerisinde kalıyor 8gb hafıza kartını taksan tel kitleniyor hem 2 sürüm sora androidi guncelleyemycen ama c6da oyle bsy yok amoled ekran multi touch var wildfire gbi her yeri plastk degl cz kamera var wifisi super 1gb rom var belle yazlm gelecek pisman olmanı istemem

MAFİA.

Üye
Güncel flash palyer sürümleri güncellenebilen cep telefonları var(android) onlarıda nerye yazsan bulursun hangilerinin olduğunu. Cebine uygun 2.eli o fiyata bulabilirsin aklıma gelen nexsus one var.

motorola defy'i internetten alırsan daha ucuz Tabi mağazadan alacaksın fiyat katlanır..

Konu Sahibi

Teşekkür ederim uyarın için öyle diyosan öyledir vazgeçtim wildfiredan. C6 aslında güzel bi seçenek ancak android olsun istiyorum. Belle yazılım androidin yerini tutabilecekmi bilmiyorum. Sonuçta telefon özellikleri önemli fakat bi o kadar da içindeki yazılımda önemli. Biraz daha araştırıcam istediğim özellikte bir android bulamazsam C6 alcam şuan kararım bu.

@MAFİA. flash player sürümleri güncellenebilen cep telefonlarından uygun fiyatlı ikinci el alabilirsin demişsiniz. Nexus un fiyatlarına baktım ikinci el 600 civarı buldum fakat ikinci el almak istemiyorum yinede yorumunuz için teşekkür ederim.

Edit: Peki Limiti 800tl ye çıkarırsam sizce Xperia neo v yi mi daha iyidir yoksa HTC Desire Z mi ?

android anlatıldığı gbi dgl ben 1hafta htc desire kullandm tat vermedi bence o kadar ustune dusme belle inanılmaz bi yazılm suan derlemeleri yapılyor c6-01 bence senn icn nokta atışı olur hem tel ömründede nokiadan iyisi yok unutma

Konu Sahibi

Haklısın ama pda sektöründe de htc kaliteli bi marka bu arada limiti 800 e çıkardım o yüzden nokia almayacağım android de kararlıyım ya xperia neo v alıcam ya htc desire z şuan gözüme desire z daha yakın geliyor neo nun geçtiği tek alanlar 3d sweep diye bi özelliği var bi de işlemci hızı 1 ghz benchmarkları birbirine çok yakın(1572:htc-1523:neo) ancak wi-fi hotspot özelliği neo da yok htc de var bu bana lazım olabilecek bi özellik bide htc sense gerçekten çok kullanışlı gibi geldi bana belkide htc yi tercih etmemin en büyük sebebi sense özelliği olması bilemiyorum kararsızım yardımlarınızı bekliyorum limit 800 tl android olcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...