sgp_0537
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum sırf mesaj konusundan ıse x5 te nasıl mesaj yazılıyorsa galaxy gio dada aynı sadece sanalklayve takımı farklı olur,onuda android marketten halledebılırsun surusuyle klavye çeşidi varİdeos x5i ciddi ciddi düşünmeye başladım artık o kadar önerildikiSamsung'un o modelini pek düşünmüyorum.Çok nadir mesaj atan biriyim genelde görüşmelerimi konuşma ile yaparım ama yinede samsung'un mesaj rezaletinden nefret ettiğim için sevemedim samsungları Ayrıca şu an n86 8mp'in piyasa fiyatları hakkında bilginiz varmı arkadaşlar. Ben 2. el almıştım garantisi devam ediyor.
kardes bende ideos x5 kullanıyorum ozellik olarak mukemmel bugun android marketten ındırdıgım film izle ile kutsal savascı ve kara büyü yü kesintisiz cok rahat izledim mukemmel telefon ya anlatılmaz tadılırİdeos x5i ciddi ciddi düşünmeye başladım artık o kadar önerildikiSamsung'un o modelini pek düşünmüyorum.Çok nadir mesaj atan biriyim genelde görüşmelerimi konuşma ile yaparım ama yinede samsung'un mesaj rezaletinden nefret ettiğim için sevemedim samsungları Ayrıca şu an n86 8mp'in piyasa fiyatları hakkında bilginiz varmı arkadaşlar. Ben 2. el almıştım garantisi devam ediyor.
yanlış anlamayın ama bi bayanın burada öneride bulunması gözlerimi yaşarttı bayanlar genelde buraya takılmazlar tebrik ederimAndroid'e yeni geçeceksen daha düşük bir fiyata almanı tavsiye ederim daha düşük. 300 400 Lira arası. Optimus Me veya Galaxy Gio derim. Hem kaliteli cihazlar hemde android'e uyum sağlaman açısından.
ekleme olarak x5 bulamazsan galaxy gio da güzel telefondurArkadaşlar sürekli gelişen teknoloji ile bende dokunmatik ve android telefonlara heves etmeye başladım artık.Şu an nokianın n86 8mp modelini kullanıyorum. Böyle bunu satıp üzerine biraz para koyup 500-600 liralık bir telefon alayım diyorum dokunmatik android vs.Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz modeller nelerdir ? Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?