k11ng
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benim kuzenim telefonum düşerken tutuyum diye bi vurdu telefon bi tavandan yedi bi yerden
o telefon 13. kattan düştü ve bişey olmadımıBende 5110 vardı. Buyuksehirde ablam battaniyeyi camdan silkelerken benim emektar 13. kattan dustu. Bataryayı ve kapağı taktım Birsey olmadı. (ciddiyim.) emektarı cok dusurdum sayemde ucmayı ve yere nasıl konacağını oğrendi.
o telefon 13. kattan düştü ve bişey olmadımı
bundan 4 hafta önce Nokia E7-00'ımın 16GB hafızası nerdeyse doluydu aşırı foto-oyun-uygulama-çektiğim videolar (1dk video 35MB düşünün yani yarım saatlik video 1GB yer kaplıyo) neyse GT Racing oynarken donuyo kapanıyodu ardarda 3 kez kapandı açtım yine kapanırsan Allah belamı versin verdiğim paraya acımam çarparım dedim yanındada 10 yaşındaki yeğenim var telefon yine kapanda işte bittin olum sen dedim kaldırdığım gibi yere bir çarptııımm 2 metre sürüklendi!
İçim ızıcık cız etti ama haketti yanineyse yeğenim getirdi baktım sorun yok 2 gün sonra şarj soketinden dolayı servise verdim zaten hehe şuan E7 ile yazıyorum
hafıza kartını pc ye aktarıp bağzı verileri silsen kasmaz diye biliyorum. Zevk yine sana ait sana karısamam.
3. kattan 5800 ım bi bayanın kafasına düşmüştü kafasında krater gölü oluştuşaka bi yana cidden düştü kafasına ama telefon sapa sağlam halen çalışır durumda
telefon çalışıyorda bayanın başını merak ettim şimdi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?