Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni telefon almayı düşünüyorum Sizce hangisi olmalı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vForOttoman
Üye
Konu Sahibi
Yeni telefon almayı düşünüyorum Sizce hangisi olmalı?
​Arkadaşlar yeni bi telefon almayı düşünyorum max 900 lira param var bu paraya neler alınır.Yardımcı olursanız sevirim (:
Kubde
Üye
o fiyata htc desire hd veya lg optimus black uygun olur güzel stabil cihazlar ikiside kamera iyi olsun diyorsan desire hd önde.
enaa_881
Üye
kardeş galaxy s, opt black, neo v
arkdaş desire hd demişte onu ikinci el bulursun heralde sıfırı en ucuz 1100 lira falan
galaxy s ve opt black i araştırırsan 900 civarına bulabilirsin
kardeş senin inc S fiyatından haberin yok galiba 1200 tl civarı onun fiyatı
selami023
Üye
sonyericsson arc s derim ))
enaa_881
Üye
kardeş adam 900 tl diyo siz adama 1300 1400 tl lik telefon öneriyonuz
vForOttoman
Üye
Konu Sahibi
o değerli yorumlar için çok sağolun. önüme biraz seçenek var bunlar değerlendirecem.
yutkun
Üye
kesinlikle c6_01 almanı tavsiye ederim araştır bak memnun kalacaksın
serif55
Üye
Kardeşim bence sabredebilirsen 1 ay kadar daha sabret şu 2012 yılının ilk telefonları çıksın piyasadaki teller ucuzlıcak o zaman alırsın ama ben şimdi almak istiyorum diyorsanda vatan pc deki %25 indirimi bekleyip bi telefon al 1200 liralık telefonu 900-950 ye alabilirsin
Kardeşim bence sabredebilirsen 1 ay kadar daha sabret şu 2012 yılının ilk telefonları çıksın piyasadaki teller ucuzlıcak o zaman alırsın ama ben şimdi almak istiyorum diyorsanda vatan pc deki % indirimi bekleyip bi telefon al 1200 liralık telefonu 900-950 ye alabilirsin
klasiktir örneğin nokia c7 halen 950-1000 liraya satılıyor tabiki araştırmak gerekir nokia c7 ilk çıktığında 900 tl den fazla iken ben daha 1 aylık 2. elini 650 liraya almıştım araştırmak lazım sahibinden vb. sitelerde sıfıra yakın uygun fiyatlı telefonlar var.