Yeni telefon almak istiyorum. Bilgilendirebilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon almak istiyorum. Bilgilendirebilir misiniz?
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
öğrenmek istediğim bir kaç şey var. Android işletim sistemi kurulu telefon hakkında bilmediklerim olduğu için sormak ihtiyacı hissettim. Tüm Androidlere tüm uygulamalar kurulabilir mi? Örneğin bazı oyun ve uygulamalarda galaxy s2 içindir veya galaxy s'e kurulamaz diyordu. Yani uygulama farkı oluyor mu? Bir de arkadaşlar galaxy s nasıl bir telefon? Işlemci, hız, kamera ve özellikle uygulama bolluğu bakımından soruyorum. Telefon değiştirmek istiyorum yardım edip sorular hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden yorumlar için Teşekkür ederim.

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
galaksi S de aradığın herşeyi bulabileceğinden eminim.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
Bazı kaynaklarda okuduğum kadarı ile n8 oyun performansı daha iyi, galaxy s ram ve performans düşük diyordu. Ne kadar doğru dostum?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeş bence ya sen yanlış okumuşsun yada o sitenin yazarlarının bazı sorunları var!:muha:

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bence ya sen yanlış okumuşsun yada o sitenin yazarlarının bazı sorunları var!:muha:

Kardeş ben doğru okudum ve bu forumda okudum. Şimdi bana bu tarz cümlelerle değil, bilgilendirme amaçlı yazın. Bu tür cümleler iç açıcı olmuyor.

denizci535

denizci535

Üye
kardes android oyunlarda cigir acti al optimus 3d hayatini yasa kaya gibi telefon.....

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Kardeş eğer durumun müsait ise Nexus'u bekle derim. Olmadı beklemeden Galaxy S2 al derim. O da olmadı Galaxy S alabilirsin :)
Ayrıca her android oyununu her android telefonda oynayamazsın.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
o zaman yazar objektif değildir. birden duyunca n8'in iyi olduğunu garibime gitti.

yasin-48

Üye
aga nexus geleli kaç sene oldu türkiyede war tel ama yaygın değil ama dış ülkeden getirilip satılan lanlar war 950 tl den başlıyor fiyatları

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
peki galaxy r nasıl sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt