Yeni telefon almak istiyorum (Android)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon almak istiyorum (Android)
arkadaşlar başlıktaki gibi yeni bi telefon alıcam şuanki telefonum 5800 ama çok sıkıldım duruşundan kullanılışından yavaşlığından donmasından vs.vs. artık nedense 5800'ı elime almak istemiyorum yeni telefon olarak ilk adayım olarka vodafone 945'i düşünüyorum siz ne önerirsiniz ??

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
arkadaşlar başlıktaki gibi yeni bi telefon alıcam şuanki telefonum 5800 ama çok sıkıldım duruşundan kullanılışından yavaşlığından donmasından vs.vs. artık nedense 5800'ı elime almak istemiyorum yeni telefon olarak ilk adayım olarka vodafone 945'i düşünüyorum siz ne önerirsiniz ??

BÜTÇENİ SÖLE YARDIMCI OLALIM :evet:

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
300+

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
o paraya seni memnun edicek iyi bir android alamazsın :nono:

----------Eklendi @ 15:19:01 ---------- Yazıldı @ 15:18:16 ----------

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
sen bildiklerini söyle ben ayarlarım :)

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
vodafone 945 veya başka telefonlar daha detaylı bilgi verebilirmisin

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
vodafone 945 modeli marka olarak iyi bir marka sayılmaz. yani HUAWEİ türkcell t10 u da örnek verebiliriz.sony ericsson x8,lg optimus one olabilir.

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
senin tercihin ne olurdu hem fiyat bakımından hemde kalite bakımından

nexpow

nexpow

Üye
almışken iyi birtane al 300tl galaxy mini gelir fakat önermem bütcem yok diyosan gio al

kleriktime

Üye
    Konu Sahibi
:) bakıcaz artık turkcell şimdide T20'yi tanıttı hadi hayırlısı seç beğen al gibi birşey oldu :D

karcepoyt

karcepoyt

Üye
t20 419 tl o fiyata en iyisi

61semih

61semih

Üye
300 tl ye androidlı bır telefon tavsıye etmem ben.fakat mınumum 400 tl olması lazım lg optumus me yı düşünebılırsın

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
hem android hem iyi bişi olsun diyosan 1.000 tlye yakın para harcaman gerekirki iyi bi cihaz alasın verdiğin paraya değsin arkadaşım 'dan bakabilirsin mininmum ve maksimum fiyatlara...

61semih

61semih

Üye
hem android hem iyi bişi olsun diyosan 1.000 tlye yakın para harcaman gerekirki iyi bi cihaz alasın verdiğin paraya değsin arkadaşım 'dan bakabilirsin mininmum ve maksimum fiyatlara...

şaşırdınmı arkadaşım 450 500 tl yede super androidlı telefonlar var

serdar84

serdar84

Üye
ama o paraya iyi bir symbianli alabilirsin hemde en kralindan

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ama o paraya iyi bir symbianli alabilirsin hemde en kralindan

al bi NOKIA fanı daha. O paraya c5-03 alır, sonrası malum. Biraz oyun ve biraz program; internette kassın vs. (h) Artık NO SYMBIAN:oke:

hoss

hoss

Üye
ben sana huawei ideos x5 öneririm fiyatına göre gayet iyi android 2.2 sürümü var , internetten flashlı sitelerdeki videoları izleyebilirsin
diğer tercihler ise ;galaxy mini , gio ,p503 ,x8 ,v945 ,optimus me , g.fit ,t20

samety500

samety500

Üye
gio gio gio derim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt