Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni telefon alıyorum, lütfen yardım edin!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redmullet
Üye
Konu Sahibi
Yeni telefon alıyorum, lütfen yardım edin!!
Arkadaşlar bütçem 550 TL civarı, bir Nokia hastası olarak 3 telefonun arasında kaldım. Nokia C6-01, Nokia 500 ve S.Ericsson Xperia X8. Yardımlarınızı bekliyorum.
"ForeverAlone"
Üye
O fiyata doğru düzgün cihaz alamazsın.Elinde bi 800 TL bulundur ve Xperia Neo V al.Nokia 701'den bile iyi o cihaz.Ayrıca devir Android devri söyleyeyim Symbian alarak büyük hata yapmış olursun.
cyber
Üye
c6-01
redmullet
Üye
Konu Sahibi
Farkındayım zaten Nokia'yı çok sevmeme rağmen Android gibi bir işletim sisteminin olduğu dönemde Nokia'nın Symbianı çok yetersiz kalıyor. Ama şu anda kullandığım telefon bozuldu ve telefonsuz ne kadar süre dayanabilirim onu bilmiyorum.
Türe
Üye
Bence de xperia neo v almalisin
Why Always Me
Üye
Nokia' dan Memnunsan Nokia İle Devam Et Kardeşim Şuanda Çıkardığı Çok Güzel Modeller Var
Şu ana kadar Nokia'dan hiç vazgeçmedim ama dediğim gibi Android'in uygulama çokluğu ve daha birçok özelliğinin yanında Symbian oldukça geride kaldı ve çok kararsızım.
>Pessimistic.
Üye
c6 01 al 2 ay sora belle gelyor
redmullet
Üye
Konu Sahibi
Hepinize öneriler için teşekkür ederim, umarım kısa zamanda karar verebilirim.