Püf Noktası Yeni Telefon alındığında android sürümü

Sponsorlu Bağlantılar

Telafi18

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon alındığında android sürümü
Mesela 2013 yılında çıkan X marka Y model cep telefonu android 4.4.4 ile satışa sunulduğunda, 2015 yılında X marka Y model cep telefonuna android 5.1.1 sürümü güncellendiği durumda telefonu 2015 yılında mağazadan sıfır aldığımızda ilk android ( Android 4.4.4 ) sürümü mü yer alır yoksa Android 5.1.1 sürümü mü yer alır.

Biliyorsunuz ki kimi zaman güncellemeler telefonda sıkıntılara, hatalara neden olabiliyor. İlk android sürümü hatasız akıcı olabiliyor. Bu nedenle çok önemli bir ayrıntı.

Diğer bir sorum aldığım telefonu mağazadan 5.1.1 sürümü yüklü olduğu için iade edebilir miyim alış esnasında ?

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Ben lg g3 aldım bir bir buçuk ay önce ve kutudan 4.4 olarak çıktı. Alıp kendin güncelliyorsun diye biliyorum.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Bence ne ile geldigi onemli degil bi Stock ROM flashlamaya bakar ayrica bazen eski surum daha stabil olabiliyor cunku cihaz cikarken testlere o surum ile girip ona gore optimize ediliyor ama bu demek degildir yeni surum kotu diye sadece Android 5.0 cok fazla hatali ve pil tuketimi oldukca fazla bi buna dikkat etmen yeterli diye dusunuyorum ve ayrica sirf oyle diye geri almicaklardir ( hakli olarak )

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
zencibitc

zencibitc

Üye
firmadan firmaya değişir . xperia z2 çıktığında 4.4.2 idi ben aldığımda 4.4.4 şimdiki alanlarda 5.1.1 yüklü.

Telafi18

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar. Değerli vaktinizi ayırıp ilgilendiniz.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim g2 aldığımda 4.4.2 yüklüydu ve ekran jelatininde g3 ile gelen knock code ile ilgili bilgiler vardı yani g3 den sonra üretildiği için böyle

Eğer telefon güncelleme geldikten sonra da üretilmişse güncelleme yüklü gelebilir
Ama stock rom kurarak isteğin sürümü kullanabilirsin

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Ben lg g3 aldım bir bir buçuk ay önce ve kutudan 4.4 olarak çıktı. Alıp kendin güncelliyorsun diye biliyorum.
hangi siteden aldın ben hepsiburadadan alacağım 507 gelmesi bekleniyor yorumlar neticesinde.birde şu anki sürümü kaç 4.4 mu hala

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
hangi siteden aldın ben hepsiburadadan alacağım 507 gelmesi bekleniyor yorumlar neticesinde.birde şu anki sürümü kaç 4.4 mu hala
4.4.2 , 5.0 ve yakında 6 gelecek
Büyük ihtimalle 4.4.2 yüklü gelir sizin ki de

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Ben teknosa dan aldım cihazı. Alır almaz da 5.0 a güncelledim. Cihazı açınca yazılım güncellemesi var diyor zaten.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
yok onu demek istemedim 5.0 da kasma felan varmı sıkıntı çıkarıyor mu
Ben bir sıkıntı ya rastlamadım. Yüklerken de baya tedirgindim yorumlara göre ama performans olarak daha iyi cihaz. Cihazda nova 3, asphalt 8,fifa 15, clash of clans var oyun olarak ve yine bir sorun yaşamadım.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Ben bir sıkıntı ya rastlamadım. Yüklerken de baya tedirgindim yorumlara göre ama performans olarak daha iyi cihaz. Cihazda nova 3, asphalt 8,fifa 15, clash of clans var oyun olarak ve yine bir sorun yaşamadım.
iyi o zaman yapılacaklar listesine alıyorum şimdi bi uygulama sıkıntısı kaldı onunla ilgili konu açtım zaten önemli uygulama ve oyun listesi lazım net az olacak cunki

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bence hemen güncellemeyin 1 ay kadar 4.4.2 ile kullanın daha sonra 5.0 a geçin hangisi daha sevdiyseniz on da kalın

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Bence hemen güncellemeyin 1 ay kadar 4.4.2 ile kullanın daha sonra 5.0 a geçin hangisi daha sevdiyseniz on da kalın
5.0 a geçtiğim zaman başta buglar vardı. Format atınca hepsi düzeldi. Güncellemeden sonra format atmak iyi oluyor. Boşa uğraştırır bence.

H0lligan

Üye
@Murdoc Massaka telefon degistirdim suan oynuyamiyorum tekrar degistirirsem bi vs atarmiyiz nova da :naughty:

• Beğen
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
@Murdoc Massaka telefon degistirdim suan oynuyamiyorum tekrar degistirirsem bi vs atarmiyiz nova da :naughty:
Evde wifi yok. Sınırsız mobil veri var ama mobil veri ile online girmiyor. Dertliyim :ehe

zencibitc

zencibitc

Üye
sadece format değil güncelledikten sonra pcden yazılımı sıfırdan kurmak en iyisi ben z2 yi aldığımda nova 3 falan kasıyodu pil berbattı 4 saat ekran süresiydi. orjinal yazılımı yükledim pil 8 saate çıktı kasma diye bişey kalmadı bilmiyorum belki benim şansıma öyle olmuştur.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Evde wifi yok. Sınırsız mobil veri var ama mobil veri ile online girmiyor. Dertliyim :ehe
wifiyi de aç ayni wifiye bağlanmadan açık tut mobil veriden girebiliyorsun
daha az ping için kullandığım bi yöntem
Nova 3 de 30 kill Chain yaptım ben bi ara oynarız :ehe

• Beğen

Üst Alt