yeni telefon alımı için seçim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meric-m

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon alımı için seçim
merhaba.. kendime bir telefon daha almak istiyorum..markası önemli değil çin malı da olabilir. şarjı biraz dayansın çabuk bitmesin kibar ve kullanıslı olsun (symbian olablr ama sertifika sorunu olmasın) fiyatı çok uçuk olmasın 400 e kadar.. önerebileceğiniz bi telefon var mı?

meric-m

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

meric-m

Üye
    Konu Sahibi
sertifika sorunu olmasını istemiorm bise attım mı hemen yüklensin :P
ve şık bir sey istiorm ama... :S

Odysseus

Üye
S60 3RD destekli telefonlarda sertifika sorunu mutlaka yaşanıyor. Tabi cihazı hacklemediğiniz sürece. S60 3Rd serisinden N79 tavsiye ederim. Ancak S40 cihaz isterseniz de 5310 Xpress Music ( Sözlüm kullanıyor ve memnun ), ya da 3120 C tavsiye edebilirim. Bu arada 3120 C de 3G var, 5310 da yoktur.

Nadir

Emekli Yönetici
symbian istiyorsun ve sertifika sorunu olmasın diyorsun bu pek mümkün değil..sen en iyisi java tabanlı telefona bak...

meric-m

Üye
    Konu Sahibi
eski telefonum 6630 du onda sorun yoktu ne atarsam yüklüyodu zavallım
peki çin malı olarak önerebilceğiniz var mı?

Odysseus

Üye
Digiphone DG67. Çok beğeniyorum bu cihazı.

meric-m

Üye
    Konu Sahibi
"Adem" cok tesekkür ederim gercekten cok yardımcı oldun bana.. baya bi basına eksidim ama..
şarj durumu vs iyi gidio mu _?

Odysseus

Üye
İşte onun için birşey diyemem Meriç kardeşim. Cihazları ilk çıktığında büyük mağazalar düştüğü an gidip görüyorum. Ama şarj durumunu araştırmadım. Bu aralar bende almayı düşünüyorum bu telefondan.

meric-m

Üye
    Konu Sahibi
peki bunu telefoncudan mı almak lazım yoksa netten mi alsam ki?

Odysseus

Üye
Netten alırsan Hepsiburada gibi güvenilir sitelerden al. MediaMrkt'te de cihaz satılıyor bildiğim kadarıyla.

anl_tr

Emekli Yönetici
Ademinde dedigi gibi tüm symbianlarda sertifika sorununu yaşarsınız ama sitemiz sayesinde bunun üstünde çok rahat gelirsiniz ben 6220c , 6600 slide ve 3120ctavsiye ederim fiyattan dolayı (N85,N79) tavsiye edemiyorum.
Saygılar

meric-m

Üye
    Konu Sahibi

n85 n79 düsünmüyrm n96 var cünkü tesekkür ederim

adem abi samsung s5200, wentto f003, digiphone dg67 sence tercihimi hangisinden yana yapmalıyım?
digiphone da bekleme süresi maksimum 70 saat miş... =/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...