Yeni telefon alıcam yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alıcam yardım!!!
Arkadaşlar babam yeni bir telefon almak istiyor öyle cok fazla beklentisi yok telefonlardan 250-300 civarında önderebilceğiniz markası farketmez bir telefon önerirmisiniz vodafone kampanyalarından falanda olabilir o fiyata en iyi ne alabilirim ?

Dostnametr

Üye
Dokunmatik istersen 5230 a bir bak.Yada 2. el temiz 5800 bulursan oda olabilir.

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
benimde ilk aklıma 5800 geldi o fiyatlarda en uygun olarak ama gösterdim hiç beğenmedi bu vodafonun kampanyaları nasıl sizce blackberry falan?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
5130 al... hafıza kartı desteği, yükses ses, radyo, 2 mp kamera, opera kullanırsa internet keyfi de fena sayılmaz:) vodafone kampanyalarında vardı bi ara ama hala devam ediyor mü bilmiyorum...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Samsung star ya da nokia 5250 derim ikisinide kullandım (benim değil ama tanıdıklarda var) bunlar 5800 dan daha iyi dokunmatik olarak (benim düşüncem 5800 da kullandım.)

kaplan4680

kaplan4680

Üye
Samsung star ya da nokia 5250 derim ikisinide kullandım (benim değil ama tanıdıklarda var) bunlar 5800 dan daha iyi dokunmatik olarak (benim düşüncem 5800 da kullandım.)

samsung star ve nokianın 5250 sini dokunmatiğini nasıl kıyaslarsın samsung'un yeni telefonları hariç o modellerin dokunmatiği tam kasıntı

Türe

Türe

Üye
Wave 525 e bakabılırsın

qsaw

qsaw

Üye
Biraz daha bilgi ver yani tuşlumu qwerty mi dokunmatik mi ?

valent

valent

Üye
Eğer dokunmatik düşünüyorsan sana bir doz 5530 öneririm yok ben tuşlu sürgülü birşey istiyorum dersen sesi falanda çok çıksın N96 derim.qwert klavye istiyorum dersen nokıa c3 öneriyorum.Not:(elime alıp kullandım hepsini)

aleranol

aleranol

Üye
valla telefonuna bakınca n8 ama olmaz şimdi n8 den 200-300 tl lik cihaza:sahan: Bugatti Veyrondan in eşşeğe bin :zuhaha:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Büyük ihtimal çift hattı var...

lolaman

lolaman

Üye
valla telefonuna bakınca n8 ama olmaz şimdi n8 den 200-300 tl lik cihaza:sahan: Bugatti Veyrondan in eşşeğe bin :zuhaha:
İlk olarak eklemek isterim profil resmin yakıyor :D Arkadaşa hak vermemek elde değil Bugatti Veyrondan iniyorsun eşşeğe biniyorsun:birak:

aleranol

aleranol

Üye
yakarr :ehe

Okeanus

Okeanus

Üye
5800 alma da ne alırsan al :pro:

AмσηR@

AмσηR@

Üye

İlk olarak eklemek isterim profil resmin yakıyor :D Arkadaşa hak vermemek elde değil Bugatti Veyrondan iniyorsun eşşeğe biniyorsun:birak:

babama alacam diyor, kendıne alcam dememiş :) konuyu okumadan sırf mesaj yazmak için dalıyorlar hey Allah ım :)

---

samsung star o fiyata en uygun güzel telefon, arkadasımda kullanıyor gayet memnun..

Toros542

Toros542

Üye
bir öneride benden.Eger baban icinse nokia 6303i classic al derim.bence kullanım olarak gayet pratik bi cihaz ama senin bütceden birazcık yukarda suan.emin ol baban pisman olmaz.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Kardeş sana nokia hariç hiç bir telefonu önermiyorum o fiyata en güzel ve uygun telefonda 5800 dır veya n95 te alabilirsin yada n96 zevkine bırakıyorum artık

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
senin için araştır dım bak linke kvklı cihaz 299 tl 3g war 3.2 mp kamera var hafiza kartı 16 gb destekler muzik dinler nete girersin seni götürür

----------Eklendi @ 09:52:36 ---------- Yazıldı @ 09:40:54 ----------

AмσηR@;4177961' Alıntı:

babama alacam diyor, kendıne alcam dememiş :) konuyu okumadan sırf mesaj yazmak için dalıyorlar hey Allah ım :
akıllı bi adam çıktı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt