Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneriyeni telefon alıcağım.
Sponsorlu Bağlantılar
mehmettech
Üye
Gmd elite
moto g
S3
note 2
Limua 1320
limua 925
Lg optimus g
G2
1200e xperia z1 bulunur 2.el
Htc One
Huawai asend p6
Sen bunların arasından seçtiklerini yaz, ben sana dönerim
harmless07
Üye
Konu Sahibi
note 2 hoşuma gider ama cebime sığmadı için pek sıcak değilim. elite,s3,optimus g ,z1,htc one olabilir
s3 alma,optimus g de iyi değil diye biliyorum bunları ele note2 güzel cihaz hele bataryası cebine koyduğumda rahatsız etti ama bir süre sonra pantolon ve kendim de alışınca sorun kalmadı pek
mehmettech
Üye
1>Z1
2>elit
3>optimus
4>htc one
5>S3
Diye siralarinir.Temiz 2.el bulursan z1 zaten en iyi seçenek.Diğerleride çok iyi,de z1 birkaç sene hiç sıkıntı çıkarmaz, düz olarak bunu söyleyebilirim.Donanım ve yazılıma takılırsan herhangi bir telefonda yine sorabilirsin.
Diye siralarinir.Temiz 2.el bulursan z1 zaten en iyi seçenek.Diğerleride çok iyi,de z1 birkaç sene hiç sıkıntı çıkarmaz, düz olarak bunu söyleyebilirim.Donanım ve yazılıma takılırsan herhangi bir telefonda yine sorabilirsin.