Yeni telefon alacam da karar veremiyorum yardım edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ad_min_2746

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alacam da karar veremiyorum yardım edin lütfen
en fazla 350 TL olmalı wifisi ve 3g'si olursa çok güzel olur yardımcı olursanız sevinirim...

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ikinci el temiz e71 bulabilirsin belki. Diğer modellerden pek bilgim yok[/SIZE][/COLOR]

mertcb

mertcb

Üye
Kardeş bence fiyatı biraz daha arttır galaxy gio gibi bir android telefon al.Ama dersen ki fiyatı hiç aşamam LG Optimus Me senin için çok iyi olur bence :oke:

trecool

trecool

Üye
lg optimus me alabilirsin hem android 2.2 froyo var hem wifi 3g ve daha neler neler..

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me tavsıye ederım kardes.. 3 ay kullandım. optımus black almak ıcın sattım telefonu cok memnundum yoksa.. Tasarım,ekran kalıtesi,parlaklık ve şarj suresınden cok memnundum telefonun.. Android 2.2 froyo yuklu oldugu ıcın uygulama ve oyun konusunda'da sıkıntı cekmıyordum. Fiyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırısı bence Wifi hızı ve telefonun kendı hızıda gayet guzel... her ne alacaksan hayırlı olsun..

ad_min_2746

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür edrm

fireman87

fireman87

Üye
lg optimus me tavsıye ederım kardes.. 3 ay kullandım. optımus black almak ıcın sattım telefonu cok memnundum yoksa.. Tasarım,ekran kalıtesi,parlaklık ve şarj suresınden cok memnundum telefonun.. Android 2.2 froyo yuklu oldugu ıcın uygulama ve oyun konusunda'da sıkıntı cekmıyordum. Fiyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırısı bence Wifi hızı ve telefonun kendı hızıda gayet guzel... her ne alacaksan hayırlı olsun..

Katılıyorum..

ad_min_2746

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus me güzel gibi duruyo ama biraz beni aşıyoo
trident'in telefonları nasıl bilen var mı acaba???

----------Eklendi @ 15:21:58 ---------- Yazıldı @ 15:05:53 ----------

biraz baktım da trident W980 güzel duruyoo

fireman87

fireman87

Üye
Trident almanı tavsiye etmem başını taşlara vurabilirsin.

ad_min_2746

Üye
    Konu Sahibi
Trident forumuna baktım da baya bi sorun yazmışlar çok kararsızım

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me güzel gibi duruyo ama biraz beni aşıyoo
trident'in telefonları nasıl bilen var mı acaba???

----------Eklendi @ 15:21:58 ---------- Yazıldı @ 15:05:53 ----------

biraz baktım da trident W980 güzel duruyoo

Katılıyorum arkadasa bencede marka olarakta guven vermeyen bı telefon.. Bu kadar kararsızsan bıraz daha bekle derım ben.. alıp pısman olacagına bekle bıraz daha paran bırıkır hem ıcıne sinen bır telefon almıs olursun... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt