BelaMonte
Üye
android te deneme imkanı var mı? wp de deneyebiliyorsunuz. böylece oyunların resimlenine aldanıp, para ile satın aldıktan sonra pişman olma diye bir şey yok.WP'da oyun var fakat android'de olan oyunlar kadar oyun yok. Ayrıca WP'da olan oyunlar çoğu ücretli ve ücret ödemeden yükleyemiyorsunuz. Fakat Android'de durum böyle değil. Hem oyun sayısı çok daha fazla hem de ücretli oyunları ücretsiz bir şekilde yükleme olanağımız var.
yoksa??Lg g2 al ama sakın düşürme.
Lumia al yere çarp sekerse senindir sekmezse bırak kalsınLg g2 al ama sakın düşürme.
Tamiri bir hayli tuzlu olur, olursa tabi.yoksa??DSA:SD
Benim ki sekiyor SüleymanLumia al yere çarp sekerse senindir sekmezse bırak kalsın
Dogru ya androidde oyunlar sadece marketten yukleniyorduandroid te deneme imkanı var mı? wp de deneyebiliyorsunuz. böylece oyunların resimlenine aldanıp, para ile satın aldıktan sonra pişman olma diye bir şey yok.
Hacı biz markete ihtiyaç duymadan da yükleyebiliriz ya onu napsak kiandroid te deneme imkanı var mı? wp de deneyebiliyorsunuz. böylece oyunların resimlenine aldanıp, para ile satın aldıktan sonra pişman olma diye bir şey yok.
adam oyunu sen kaçak indir diye koymuyo para kazanmak içi koyuyo sen adamın emeğini çalıyosunbu övünülcek ve başkalarına önerilcek bir şeyse devamDogru ya androidde oyunlar sadece marketten yukleniyordu
Daha androidden haberin yok hala laf aticam diye ugrasiyorsun
adam oyunu sen kaçak indir diye koymuyo para kazanmak içi koyuyo sen adamın emeğini çalıyosunbu övünülcek ve başkalarına önerilcek bir şeyse devam
benim yaptığım laf atmak değil, bilgi vermek. verdiğim bilgileri alamıyorsan bence cevap verme dostum.Dogru ya androidde oyunlar sadece marketten yukleniyordu
Daha androidden haberin yok hala laf aticam diye ugrasiyorsun
evet doğruEminim unlock çıksa ilk sen beleşe oyun indirirsin.
Cok doğru bilgi veriyorsun çok sağol kardeşbenim yaptığım laf atmak değil, bilgi vermek. verdiğim bilgileri alamıyorsan bence cevap verme dostum.
evet doğruama hak geçiyor
Sen hic kurmuyosun sankiadam oyunu sen kaçak indir diye koymuyo para kazanmak içi koyuyo sen adamın emeğini çalıyosunbu övünülcek ve başkalarına önerilcek bir şeyse devam
e şimdi ben bilgi vermedim mi?Cok doğru bilgi veriyorsun çok sağol kardeş
ben yapıyorum diye doğru Bi davranışmı oldu buayrıca Windows Phone a unlock çıkmasınada karşıyımSen hic kurmuyosun sanki
Ahlak başı kesildi hemen şuna bak
Tamam kardes sen androide gecersen disardan indir denemek icin.begenirsen indirdigini sil marketten indir ne diyim yaniben yapıyorum diye doğru Bi davranışmı oldu buayrıca Windows Phone a unlock çıkmasınada karşıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?