Yeni Telefon alacağım kararsızım önerileriniz neler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon alacağım kararsızım önerileriniz neler
Yeni alacağım telefonda bütce olarak 250ye kadar yolum var da taksit falan olunca 350-400 e kadar gider bu. 2. el yada Sıfır olabilir. Aradığım özellikler özellikle wireless.. Dokunmatik olmasıda sadece daha çok hoşuma gider. Neler önerirsiniz uzun zamandır araştırıyorum bir karar veremedim. 2. El bi n73 n95 falan mı alsam dedim olmadı 0 bi çin malı nokia alıyım dedim ondanda emin olamadım ünlü bi mağazandan taksitle sıfır alıyım dedim onlarda baya pahalı ve memnun olmazsam onca paranın boşa gideceğinden korkuyorum. yardım edin.|-)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Nokia 5800 alabilirsin çok güzel bi telefon ama taksitle 350-400 olur demişsin ben 500 tl'ye aldım 12 ay taksit her ay 41 tl son fiyatı nedir onu bilemem ama 2. el alma derim bu tabii bu benim düşüncem dokunmatik istiyosan tek telefon 5800 o kadar :oke:

kemal21

kemal21

Üye
5800 al

WastabMan

WastabMan

Üye
5800 al.. ama burda fiyat aralığını söylemişsin.. istediğin telefonun özelliklerinide yazmadığın için her özellik mevcut olan Nokia 5800'dır.. 2. el olarakta hiç tavsiye etmem.. Çin malınıda aklından bile geçirmeni istemem..:kop: tabi bütçene göre karar senin olacaktır..

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar evet bi ay daha bekleyip 5800 alırım herhalde şimdilik elime birde idareten ilginç bi tel. geçti 1 ay kullanırım bunu da=)

Neverex

Üye
Arkadaşım sana 5530 u öneririm.Harika bir telefon.Ben de kullanıyorum.

Buyur linklerini de verdim.İncele kararını ver. :oke:

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
sağolsun arkadaşlar 5800 aldım 0. memnunum da navigasyon edition diyoda gps hiçbiyerde çekmiyo bunda:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt