yeni tel.önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ADS.01

Üye
    Konu Sahibi
yeni tel.önerileri
Herkese keyifli forumlar yeni telefon almaya karar verdim böyle max.280 tl civarı birşey istiyorum aklımda nokıa'nın 5130xm 3600s dark,2730c,6300,2700c gibi telefonlar var bunlar içinden önerebilieceğiniz yada daha baska türler varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben 5130 xpressmusıc derim

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
6303 classic olabilir.detaylar için alttaki linke tıkla.:oke:

OğuzcanAbi

Üye
5230

ADS.01

Üye
    Konu Sahibi
5230 un fiyatı biraz yüksek gibi,5130 u biraz araştırdım forumda ekranın beyaz kalması müzik çalara girmemesi hesap makinasının dahi kaybolması gibi sorunları gördüm.hani ben okul zamanı msj yazan biri değilim saatlercede telefonlada konuşmam hoparlörü kaliteli olsun sağlam ses versin ve kamerasıda tatmin etsin istiyorum en önemlisi de şarj bu konuda 6300 zayıf gibi geldi ama size danışmak en iyisi.

Neverex

Üye
Bence de 5130 al.Arkadaşımda vardı harika bir telefon hoparlör sesi de harika.Tavsiye ederim. :)

empa35

empa35

Üye
5230 al derim

OğuzcanAbi

Üye
biraz paraya kıy 5230 al kaç telefon alcanki

ADS.01

Üye
    Konu Sahibi
birde teknosa da lg kp500 cookie telefon 259 tl ye düşmüş bu nasıldır peki dokunmatik wife ile 3g yok tek.

Neverex

Üye
birde teknosa da lg kp500 cookie telefon 259 tl ye düşmüş bu nasıldır peki dokunmatik wife ile 3g yok tek.

Ya dostum lg falan hiçbir işe yaramaz.Servislerde sürünürsün.Al Nokia yı kafan rahat etsin.Hem sana yazık hem de parana yazık.

rapege

rapege

Üye
Ya dostum lg falan hiçbir işe yaramaz.Servislerde sürünürsün.Al Nokia yı kafan rahat etsin.Hem sana yazık hem de parana yazık.

ben de cookie vardı her gün telefona en az 5 adet küfür ediyordum :)

ADS.01

Üye
    Konu Sahibi
eyw. hocam çok sağol

--------------- Ekleme ---------------

bu 5130 xm de arıza olayı çok mudur ona karar kılmıştım ama 2 3 arkadaşımda var çok sorun çıkartıyormuş

tlgcn38

tlgcn38

Üye
nokiaa.. en azından garantisi iyi. tamirde sorun çıkarmıyo :)

ADS.01

Üye
    Konu Sahibi
tlgcn38

tlgcn38

Üye
süreklide garantiye gitmesi hoş olmaz galiba. emektar 3510i var daha tamir yüzü görmedi nokia bu işi biliyor.
telefonu çok kurcayalan aşırı titiz düşünen biri değilsen ztn nokia idealdir.. her dk prgram atıp silip elinde gezdirip düşüren falan bi kullanıcıysan ztn hiçbi tel dayanmaz .
Uzatmadan tekrarlıyım Cep tel'da nokia'dan arabada Yıldız(merco)dan şaşmaa:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt