qsaw Üye ^BaRoN^' Alıntı: Bazıları gereksiz cidden ama emre kadar değilsin.... Genişletmek için tıkla ... Sağol görüşün için
^BaRoN^' Alıntı: Bazıları gereksiz cidden ama emre kadar değilsin.... Genişletmek için tıkla ... Sağol görüşün için
Recep Özmen Üye qsaw' Alıntı: bu arada ben yeni farkettim bütün konuların sonunda ben varım ama en azından gereksiz değil Genişletmek için tıkla ... Çoğu gereksiz..
qsaw' Alıntı: bu arada ben yeni farkettim bütün konuların sonunda ben varım ama en azından gereksiz değil Genişletmek için tıkla ... Çoğu gereksiz..
^BaRoN^ Üye qsaw' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sadece ben değilmişim her konuda sana laf söylüyorlar....
YkPkY Üye qsaw' Alıntı: Abdul-Rezzak şaka bir yana A'nna B'elle C'arla D'onna alfabetik gidiyorlar Genişletmek için tıkla ... sonrasıda FADİME,GAMZE olsun ----------Eklendi @ 18:54:25 ---------- Yazıldı @ 18:53:23 ---------- sanırım bu nokia patronunun cariyelerinin isimleri
qsaw' Alıntı: Abdul-Rezzak şaka bir yana A'nna B'elle C'arla D'onna alfabetik gidiyorlar Genişletmek için tıkla ... sonrasıda FADİME,GAMZE olsun ----------Eklendi @ 18:54:25 ---------- Yazıldı @ 18:53:23 ---------- sanırım bu nokia patronunun cariyelerinin isimleri