Yeni Spoof Yöntemine Alternatif Yapamayan Arkadaşlar İçin (05.01.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Spoof Yöntemine Alternatif Yapamayan Arkadaşlar İçin (05.01.2012)
Konu SKAPTAN arkadaşın Sabit Konu'suna editlenmiştir...
Link'i Takip Edin...

Yeni Spof Yöntemi..!

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
paylaşım için teşekkürler ben anlattıgın yöntemi bada 1.1 kullanıcıları için anlatmıştım fakat 1.2 de şu ana kadar hata almadım evet böyle hata alan arkadaşlar varsa bu yöntemi konuya editleye bilirim

güzel anlatım

not : ''affına sığınıp'' ne sen böyle bişey söyledin ne ben duydum okudum bilğiler paylaşınca güzel ögretince güzeldir arkadaşım o yüzden affetmek allaha mahsus ve ayrıca bu konularada sizlerden birazdaha bilgiliyim diye kendimi yüceltmeme gerek yok herkes eşit

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler ben anlattıgın yöntemi bada 1.1 kullanıcıları için anlatmıştım fakat 1.2 de şu ana kadar hata almadım evet böyle hata alan arkadaşlar varsa bu yöntemi konuya editleye bilirim

güzel anlatım

not : ''affına sığınıp'' ne sen böyle bişey söyledin ne ben duydum okudum bilğiler paylaşınca güzel ögretince güzeldir arkadaşım o yüzden affetmek allaha mahsus ve ayrıca bu konularada sizlerden birazdaha bilgiliyim diye kendimi yüceltmeme gerek yok herkes eşit

anlayışın ve paylaşım konusundaki hassasiyetin için tşk ederim
editleme yaparsan memnun olurum ne demek konu kalabalığı kalkar
forumda her lafın yazının altında kötü manlar arayan bir sürü lişi mevcut ve durup dururken tarafların arsını bozuyorlar
dediğin gibi affetmek allaha mahsustur ama özür dilemek yada mahcubiyeti belirtmek te insana küçüklük getirmez yüceltir aksine
allah razı olsun tşk

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
fullwar

fullwar

Üye
Faydalı, teşekkürler Zafer.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
anlayışın ve paylaşım konusundaki hassasiyetin için tşk ederim
editleme yaparsan memnun olurum ne demek konu kalabalığı kalkar
forumda her lafın yazının altında kötü manlar arayan bir sürü lişi mevcut ve durup dururken tarafların arsını bozuyorlar
dediğin gibi affetmek allaha mahsustur ama özür dilemek yada mahcubiyeti belirtmek te insana küçüklük getirmez yüceltir aksine
allah razı olsun tşk

tövbe haşa kimseyi kücük görmedim asla yanlış anlaşıldıysam özürdilerim

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt