yeni sornumuz hayırlı ve uğurlu olsun ! (bada os 1,0,2 güncellemeyin !! )

Sponsorlu Bağlantılar

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
yeni sornumuz hayırlı ve uğurlu olsun ! (bada os 1,0,2 güncellemeyin !! )
arkadaşlar en sonunda bir sorun çıktı !
ne midir ?
bu güncelleme ile samsung apps kullanamıyorum faydalanamıyorum hata veriyor (Hata Bağlantı Yok (0xff02)) diye

arada indirecem servis hatası diyor arada da ilkbaştaki sorunu veriyor

çözümü bulanlar bize yardım ederse çok sevinirim .:bilmm

ekleme artık internete giremiyorum güncellemeden sonra :!!!!! napıcam acil ben bu telefonu wireless ve social hub için aldım ! ne olacak

DNS başarısız dedi

!!

sedileba

Üye
kardeşim bir hart format atmayı dene

:::burak:::

:::burak:::

Üye
arkadaşlar en sonunda bir sorun çıktı !
ne midir ?
bu güncelleme ile samsung apps kullanamıyorum faydalanamıyorum hata veriyor (Hata Bağlantı Yok (0xff02)) diye

arada indirecem servis hatası diyor arada da ilkbaştaki sorunu veriyor

çözümü bulanlar bize yardım ederse çok sevinirim .:bilmm

ekleme artık internete giremiyorum güncellemeden sonra :!!!!! napıcam acil ben bu telefonu wireless ve social hub için aldım ! ne olacak

DNS başarısız dedi

!!

versiyonu geri cek;yada format at aynen
bende guncelleme yapacaktim artik korkuyom

badadestek

badadestek

Üye
Çözümü gayet basit hemen hemen 10 kere yazdık foruma fu ll flash atıp JID ve JK1 e multiloader ile döneceksiniz.

matrax-0052

Üye
Valla bende orjinal roma dönüp sonra bu versiyonu yükledim hiçbir versiyonda hiç çalıştıramadıım hero of sparta 2 oyunu sorunsuz çalışıyor bada 1.2de girişte oyundan atıyordu bunda hiç sorun yok ben bu versiyonda kalmayı düşünüyorum.Çok güzel sürüm bence..

frager

frager

Üye
peki hard format atınca orjinal roma dönümo bu flash atarak orjinal roma dönünce garantiden kıiomuş fln bişiler dioalr ama .. kafa karıştı :D

nikotti

Üye
arkadaşlar bu sürümde internette flash lı sayfaları açmıyor örnek vimeo-fizy-v.s.sayfayı açıyor ama flashı çalıştırmıyor.önceki sürümde böyle bi sorun yoktu.sizdede aynımı_?

lider

Üye
arkadaşlar 10 gündür wave kullanıyorum 3 sorunum var
Maxicep.com - video oynatıcı hakkında 1. ilk günlerde youtube den faceden veya başka video oynatıcı uygulamasından rahatlıkla video izleyebiliyordum ama her ne olduysa veya ne yaptım ise videoları oynatmıyor bağlantı başarısız tekrar dene felan uyarıları çıkıyor. edge 3g wifi hepsinde aynı sorun var
2.şarjı kullanmazsam yaklaşık 4 gün gitti son 4 gün test edilmiştir. kullanırsam 12 saat bile gitmiyor
3.bazen yeterli hafıza yok diyor ve hiçbirşey acık değilken girmiyor herhangi bi segmeye anca bataryasını cıkarırsam kendine geliyor
yardımlarınızı bekliyorum.
yazılımı bada 1.0 1008091109_LIS_S8500JVJH1_TUR

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
hç böyle birşey rastlamadım ama hallolur şeyler arada yapar bunu kendileri :) güncelle ama en yakın samsung şubesinde hallolur gider :)

atakan68

Üye
bendede aynı sorun var yaa. wave 8530 aldım dün youtube facebook girerken sorun yoktu bugün açmıyo . apps yede girerken bu hatayı veriyo. bi çözüm bulan yokmu . güncelleme felan yapmadım 2 günlük telefon orjinal sürüm :((

C.Can

C.Can

Üye
arkadaşlar 10 gündür wave kullanıyorum 3 sorunum var
Maxicep.com - video oynatıcı hakkında 1. ilk günlerde youtube den faceden veya başka video oynatıcı uygulamasından rahatlıkla video izleyebiliyordum ama her ne olduysa veya ne yaptım ise videoları oynatmıyor bağlantı başarısız tekrar dene felan uyarıları çıkıyor. edge 3g wifi hepsinde aynı sorun var
2.şarjı kullanmazsam yaklaşık 4 gün gitti son 4 gün test edilmiştir. kullanırsam 12 saat bile gitmiyor
3.bazen yeterli hafıza yok diyor ve hiçbirşey acık değilken girmiyor herhangi bi segmeye anca bataryasını cıkarırsam kendine geliyor
yardımlarınızı bekliyorum.
yazılımı bada 1.0 1008091109_LIS_S8500JVJH1_TUR
2. Ayarlar-Bağlantılar-Konum = Aktif olan bütün şeyleri kaldır öyle dene bakalım.
3.Artık yazılımını güncellesen iyi olur :)

lider

Üye
2. Ayarlar-Bağlantılar-Konum = Aktif olan bütün şeyleri kaldır öyle dene bakalım.
3.Artık yazılımını güncellesen iyi olur :)

birinci soruya cevap yokmu :)) o sorunu hallettim yazılımıda güncelledim 1.02 de şu an batarya problemi yok gibi hafıza yetersiz uyarısını hiç almadım ama yeni bi sorun var ne yaptıysam olmadı yeni gelen mesaj eskilerinin arasına karışıyor bazen farkında olmuyorum bile

C.Can

C.Can

Üye
birinci soruya cevap yokmu :)) o sorunu hallettim yazılımıda güncelledim 1.02 de şu an batarya problemi yok gibi hafıza yetersiz uyarısını hiç almadım ama yeni bi sorun var ne yaptıysam olmadı yeni gelen mesaj eskilerinin arasına karışıyor bazen farkında olmuyorum bile
1.yi bilseydim cevaplardım :)
Ayarlar-Tarih ve Saat-Otomatik saat güncellemsini kapat,düzelir.

Üst Alt