Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni sızıntılara göre LG G3 te suya ve toza dayanıklı olabilir!
Hani telefonu nasıl suya dayanıklı hale getirebilirim diye uğraşacağına git o vakti kamerayı geliştirmeye uğraş ne bileyim ekranı güzelleştirmeye uğraş..
LG biraz akıllıysa yine uygun fiyattan girer. Belki bu sefer 1600/1800 olmaz, zaten dolarda arttı ama yine Z2den S5den ucuz olur. Tahminen yani, öyle olsa iyi olur.
Burak Altun
Üye
LG pahalı üretmiyor genelde ama hadi bakalım. G2 gibi olursa harika olur. Ne kadar çok rekabet o kadar çok kullanıcı memnuniyeti.
Son düzenleme:
Invoke
Üye
Suya/toza da gerek yok, parmak izi cartcurtuna da gerek yok. S5 olmamış bence, G3 de mundar etmesin cihazı. Sonynin su/tozdan ayrı malzeme kalitesi bir şekli var. Bu adamlar bunu yapamayacak. Çünkü plastik demek ucuz demek. Fiyatı artırması hiç doğru olmaz. 2600lük G Flex'in satışlarından ibret alsın, ona göre fiyat versin.
Suya/toza da gerek yok, parmak izi cartcurtuna da gerek yok. S5 olmamış bence, G3 de mundar etmesin cihazı. Sonynin su/tozdan ayrı malzeme kalitesi bir şekli var. Bu adamlar bunu yapamayacak. Çünkü plastik demek ucuz demek. Fiyatı artırması hiç doğru olmaz. 2600lük G Flex'in satışlarından ibret alsın, ona göre fiyat versin.
Başka markaya gitse de ucuz olmak zorunda Nexuslar.
LG biraz akıllıysa yine uygun fiyattan girer. Belki bu sefer 1600/1800 olmaz, zaten dolarda arttı ama yine Z2den S5den ucuz olur. Tahminen yani, öyle olsa iyi olur.
Yinede 2 binleri görürüz tabikide onlara göre ucuz olacaktır.
Çünkü google satıyo nexusları bende onu diyorum
ArMaGeDdOn_87
Üye
Bana kalırsa şu anda tek odaklanması gerekilen konu batarya,şarjlar daha uzun süre gitmeli diye düşünüyorum
Gönüldaş
Üye
Teknoloji de imkansız diye bir şey yoktur sadece parçaları doğru bir şekilde yerleştirdiğin zaman ortaya muhteşem güzellikler çıkar. Beklentiler büyük ama istenilen düzeyde olacak mı?