messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tabi tasarım da önemli..hafıza kartı girişi olursa s5 yerine bu alınır
s5 tırt ,orta halli bişey olur bence en kötü bu telefondan beklentim çok, almayacağım ama merak ediyorum ekranını falanTabi tasarım da önemli..
Şahsen benimde beklentim çok. G2 ses getirmişti.. G3 te getireceğe benziyor..s5 tırt ,orta halli bişey olur bence en kötü bu telefondan beklentim çok, almayacağım ama merak ediyorum ekranını falan
Öyle bir dünya var. Örnek Nexus serisi..Öyle bi dünya yok. G2 tuttu biyere kadar uygun fiyata çıkar. Sonra herkes alınca fiyat yükselir. 2 binleri göreceksiniz
Tasarım konusun da bence bu yılda Htc M8 in üzerine hiçbir firma su dökemeyecek gibi.. Ama g3 ü merakla bekliyorum.Tasarımını güzel yaparsa çok güzel olur. Ayrıca LG G2'de tek sıkıntı olan hafıza kartı da önemli.
Nexus serisi google için üretildi. Ve google magazasında uygun fiyatlı. Bakarsın başka markayla anlaşır ona gider.Öyle bir dünya var. Örnek Nexus serisi..
Tamam ama samsung ile anlaştığın da da uygun satılıyor du lg de de uygun satılıyor. Bence g3 te uygun fiyat ile gelecek ülkemizeNexus serisi google için üretildi. Ve google magazasında uygun fiyatlı. Bakarsın başka markayla anlaşır ona gider.
Tamam işte google sattığı için ucuz. Henüz diğerleri kadar isim yapmadığı için. En basitinden Gmd ilk 600 civarı çıkardı şimdi 1000 in üzerinde bi model hazırlıyo değil mi?Tamam ama samsung ile anlaştığın da da uygun satılıyor du lg de de uygun satılıyor. Bence g3 te uygun fiyat ile gelecek ülkemize
Ama hocam fiyat performans açısından düşünecek olursan gelecek cihaz diğer markalar da 1800 den satılıyor ? yine aynı kapıya çıkıyor iş..Tamam işte google sattığı için ucuz. Henüz diğerleri kadar isim yapmadığı için. En basitinden Gmd ilk 600 civarı çıkardı şimdi 1000 in üzerinde bi model hazırlıyo değil mi?
Dediğiniz gibi gelirse pek bir çıkış yakalayamaz bence..32gb modeli 1900,16gb1800tl olur benim şahsi fikrim ki bu parayı da ne lg ne samsung nede htc ye veririm ya2.el temizini yada beklemeye devam bu ne arkadaş bir telefonun en yüksek fiyatı 800 - 1000 tl olması bizler alıyoruz diye adamlarda vergiyi dayıyorlar bize
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bana soracak olursanız gereksiz bir moda ..Ekran 2K ile gelirse SnapDragon 801 olma ihtimali daha yüksek. Şimdi de yeni moda suya toza karşı dayanıklılık oldu.
Bana da öyle geliyor.Bana soracak olursanız gereksiz bir moda ..
Hani telefonu nasıl suya dayanıklı hale getirebilirim diye uğraşacağına git o vakti kamerayı geliştirmeye uğraş ne bileyim ekranı güzelleştirmeye uğraş..Bana da öyle geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?